Stars

Zašto?! Druga sezona popularne serije 'Bridgerton' bez Regé-Jeana Pagea! Evo što će se sve dogoditi...

  • Fanovi serije sada moraju ostati jaki! 
  • Naime, u drugoj sezoni serije „Bridgerton“ nećemo vidjeti vojvodu od Hastingsa
  • Je li to moguće?! Zašto su nam uzeli ono najbolje? Zašto bismo sada gledali drugu sezonu?

Da, nažalost, čini se kako je moguće! Naime, autori serije objavili su tu vijest na Instagramu. Glumac Regé-Jean Page također je reagirao na svoj rastanak sa serijom, ali nije otkrio točan razlog zašto više neće glumiti vojvodu od Hastingsa.

Druga sezona „Bridgertona“ bez vojvode od Hastingsa

Ljubitelji Netflixove serije „Bridgerton“ sigurno će se jako razočarati, jer su tvorci ove uspješne serije na svom službenom Instagram accountu najavili da Regé-Jean Page neće glumiti u drugoj sezoni i da ćemo morati gledati seriju bez vojvode od Hastingsa. „Dragi čitatelji, dok su sve oči uprte u potragu za groficom lorda Anthonyja Bridgertona, opraštamo se od Regé-Jeana Pagea, koji je tako trijumfalno glumio vojvodu od Hastingsa“, stoji u postu, koje je u obliku pisma misterioznog lika iz serije, Lady Whistledown.

“Nedostajat će nam Simonova prisutnost na ekranu, ali on će uvijek biti dio obitelji Bridgerton. Daphne će biti predana supruga i sestra, pomažući svom bratu da se snađe u nadolazećoj sezoni - više intriga i romantike nego što moji čitatelji mogu podnijeti. S poštovanjem, lady Whistledown”, piše u pismu. Jedno je jasno: moramo se oprostiti od predanog vojvode od Hastingsa, ali možemo barem vidjeti Daphne.

Jesi li ga zamijetila? Prezgodni britanski glumac iz 'Bridgertona' mogao bi lako postati novi James Bond

Regé-Jean Page reagira na kraj svoje uloge u seriji

Ali, što sam glumac kaže o svojoj ulozi u seriji „Bridgerton“? Na odgovor 31-godišnjaka nije trebalo dugo čekati. U komentarima zvijezda serije piše: „Bilo mi je veliko zadovoljstvo i privilegija“. Međutim, Regé-Jean Page ne otkriva zašto više nije dio serije. Ali, ima samo pozitivne riječi o vremenu provedenom u seriji. „Pripadati ovoj obitelji te osjećaj povezanosti ispred i iza kamere s cijelom glumačkom ekipom, ekipom na setu i svim našim fanovima – to je bilo nešto što nikada nisam mogao ni zamisliti“, napisao je.

R.I.P. Daphne i Simon

Lady Whistledown šokirala nas je svojim posljednjim izvještajem da se naš seksi Duke neće vratiti kao vojvoda Simon Basset u 2. sezoni Bridgertona. Pogled na scenarij dao je naslutiti da će se dogoditi nešto loše, ali da će se popularni lik potpuno oprostiti od serije, to apsolutno nismo očekivali. Bridgerton bez vrućeg tijela Regé-Jeana Pagea? Apsolutno nezamislivo za nas, a usput i za Kim Kardashian.

“Čekaj!!! ŠTO ????”, napisala je Kim nakon reportaže na svom Instagramu.

Možda vas zanima Seks scene iz serije 'Bridgerton' toliko su vatrene da završavaju na brojnim porno stranicama Rubrika Life&style Life&style

Četiri nova člana glumačke ekipe i puno skandala za drugu sezonu „Bridgertona“

Sada su autori serijala smislili malu utjehu za nas pa se vrlo brzo nakon što su objavili šokantnu vijest pojavila informacija o novoj glumačkoj ekipi za nadolazeću drugu sezonu, a to su: Charithra Chandran, Shelley Conn, Calam Lynch i Rupert Young. 

Pridošlica Charithra Chandran predstavlja se kao „savršena debitantica“, Edwina Sharma, u misiji pronalaska svoje prave ljubavi.

Shelley Conn glumi njenu majku, Lady Mary, čiji je brak upleten u skandal i koja se upravo vratila u London. 

Glumac Calam Lynch trebao bi glumiti „vrijednog pomoćnika“ Thea. Obožavatelji serije već pričaju o vatrenoj aferi s neovisnom Eloise.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calam Lynch (@calamlynch)

Rupert Young, iz serija poput „Merlin“ i „The White Queen“, glumi Jacka. Njegov lik ne postoji u seriji knjiga, ali je izmišljen posebno za tu seriju. Trebao bi imati posebnu vezu s „važnom obitelji“ i „tajnom Bridgertona“. Zvuči kao puno stvari za Lady Whistledown, zar ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rupert Young (@rupertfyoung)

Dok se prva sezona fokusirala na najstariju kćer Daphne Bridgerton i njezinu romansu s vojvodom od Hastingsa, druga sezona fokusirat će se na najstarijeg člana klana Bridgerton, Anthonyja.

Možda vas zanima Od anonimusa do zvijezda: tko su zapravo glumci koje je proslavila serija Bridgerton? Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@silvi.gjo

Komentari 0