Moda

Havaianas lansira posebnu kolekciju inspiriranu vodećim ženama iz Netflixovih serija

  • Nova kolekcija brenda Havaianas inspirirana je glavnim junakinjama četiri Netflixove uspješnice - 'Stranger Things', 'Sex Education', 'La Casa Del Papel' i 'The Witcher'
  • Cilj kolekcije je dati snagu ženskim glasovima s upečatljivim frazama iz Netflixovih serija, a kampanja nosi naziv "Follow My Voice"
  • Japanke su dostupne u četiri različite boje, a ako ih poželiš u svom ormaru za njih trebaš izdvojiti 186 kuna

Omiljeni brend japanki Havaianas pokrenuo je novu globalnu kampanju usmjerenu na osnaživanje žena, a inspiriranu vodećim ženama iz kultnih Netflixovih serija. U novoj kolekciji nalaze se četiri modela japanki s popularnim ženskim likovima, uključujući Eleven iz 'Stranger Things', Nairobi iz 'La Casa De Papel', Maeve iz 'Sex Education' i Yennefer iz serije 'The Witcher'.

Na svakom modelu Havaianasica nalazit će se nezaboravne fraze ovih ženskih likova, koje su izgovorile u odlučujućim trenutcima na svojim životnim putovanjima u serijama. S nazivom kampanje #FollowMyVoice, hrabriti žene da uvijek govore ono što osjećaju te da podijele svoje priče kako bi inspirirale jedna drugu. Cijena jednog para iznosi 186 kuna.

 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Serija Lupin je novi hit na Netflixu - pogledaj zašto su se svi zaljubili u šarmantni francuski triler

"Odabrali smo četiri vodeće žene s različitim osobnostima i pričama, a koje imaju nešto zajedničko: njihovu moć", objasnila je Fernanda Romano, glavna direktorica marketinga u Alpargatasu, krovne tvrtke Havaianasa. Nadodala je i da likovi nisu odabrani samo zbog svoje popularnosti, već i zbog poruke koju prenose.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ako poželiš otkazati pretplatu na Netflix, moraš pripaziti na ove tri stvari

Tijekom ožujka, osim predstavljanja nove kolekcije, Havaianas će na društvenim mrežama objaviti i službeni video kampanje s pričom o četiri stvarne žene koje se identificiraju s likovima iz Netflixovih serija te njihovim osobnim bitkama. Ideja je pokazati da iako svi imamo različita putovanja, još uvijek imamo mnogo toga zajedničkog, a svaka priča može pomoći drugim ženama da se osjećaju sigurnije te podijele svoju vlastitu priču.

Nova Havaianas kolekcija bit će dostupna u veličinama od 33/34 do 41/42. Od početka ožujka je možeš potražiti u trgovinama  ali i online na službenoj stranici Havaianasa.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0