Korica je kreirala svoju, neobičnu verziju cheesecakea! Od ovog tjedna to je novi dodatak njihovoj ponudi

Instagram @korica.hr Foto: Instagram @korica.hr
Vidi originalni članak

Uzbudljive vijesti za sve ljubitelje slastica u Zagrebu! Korica, jedna od naših omiljenih craft pekarnica koja je najpoznatija po vrhunskom načinu izrade kruha, upravo je predstavila svoju najnoviju kreaciju - jedinstvenu verziju klasične torte od sira koja obećava oduševiti sve slatkoljupce koji ju isprobaju.

Life&style Ova Bounty torta prava je rapsodija okusa, oduševit će sve koji vole spoj kokosa i čokolade

Svjež pogled na bezvremenski klasik donosi nam Korica

Ovaj inovativni desert sadrži kremasti nadjev od sira s nježnim notama limuna, a sve je umotano u nježno lisnato tijesto. To je kreativna kombinacija koja spaja najbolje od oba svijeta - bogatstvo tradicionalnog kolača od sira sa svježinom limuna i laganom teksturom lisnatog tijesta - mmmmmljac!

Life&style Kad banu gosti, desert iz čaše će spasiti stvar. Moraš samo imati špekulas kekse, mascarpone i šlag

Gdje sve možeš pronaći ovaj slatki užitak?

Ono što Koricu izdvaja je njihova nepokolebljiva predanost tradicionalnim metodama pečenja. Svaki proizvod, uključujući ovaj novi kolač od sira, izrađen je ručno, uz pomoć dokazanih tehnika, ali često s modernim preokretom. Predanost pekare kvaliteti očituje se u korištenju 40 godina stare kulture divljeg kvasca i strpljivom pristupu fermentaciji, kojim dopuštaju tijestu za svaki kruh do 48 sati da razvije svoj puni potencijal okusa.

Koričin novi cheesecake možeš pronaći na bilo kojoj od tri zagrebačke lokacije:

  • Preradovićeva 39
  • Deželićeva 36
  • Martićeva 19

Life&style Browniji koji se spravljaju 100 sati(!) hit su na mrežama! Imamo recept, ali vrijede li truda?

Korica je puno više od obične pekarnice

Dok je Korica svoju reputaciju izgradila na iznimnoj izradi kruha - koristeći samo brašno, vodu, kvasac, sol i vrijeme - njihov pothvat u kreiranju kreativnih slastica, poput ovog novog cheesecakea, dokaz je njihove kulinarske stručnosti i mašte. Njihova predanost kvaliteti ostaje nepromijenjena, bilo da rade svoj poznati kruh ili osmišljavaju nove deserte kojima ćemo mi zasladiti svoju svakodnevicu. Kako bi bila u toku sa svim novostima iz Korice, obavezno zaprati njihov Instagram profil.

Life&style Kako sasušeni panettone (ili kuglof ili stolen) pretvoriti u novi prefini kolač zna Jamie Oliver

Posjeti Miss7.24sata.hr