I ove godine zbog mačke preskačeš kićenje bora? Pronašle smo savršen poklon za tvoju ljubimicu!

Amazon
Vidi originalni članak
  • Svake godine bojiš se postaviti bor jer bi ga tvoja mačka mogla ozbiljno napasti?
  • Pronašli smo zanimljivo rješenje koje bi se tvojoj ljubimici moglo jako svidjeti
  • Što kažeš na grebalicu za mačke u obliku božićnog drvca?

Božić je, htjele mi to priznati ili ne, već pred vratima. To znači da uskoro ponovno trebaš smišljati kako ćeš bor uspješno sačuvati od svoje mace. Iako ih svi volimo, naše četveronožne prijateljice ponekad znaju biti i previše nestašne. I destruktivne! Zato smo otkrile savršeno rješenje

Ujedno je to i idealan poklon - tvojoj mački, ali još više tebi. Jer teško je reći tko bi mu se mogao više razveseliti. Svakako znaj da će joj to pozornost skrenuti s netom okićene jelke. Naime, pronašle smo grebalicu za mačke u obliku - božićnog drvca!

Ovo zeleno mačje čudo omotano je užetom i čvrstim materijalom savršenim za grebanje. Kakav raj za tvoje dlakavo klupko sreće! Dakle, tvoj će bor ovih blagdana biti siguran. A sačuvat ćeš i svoj novi tepih, i naslonjač, i zavjese...I živce!

Life&style Raj za mačke! Ovo je najgenijalniji namještaj za tvoj dom ukoliko živiš s macom ili više njih

A ono najvažnije je da je grebalica preslatka, pogledaj je samo! Ima čak i božićnu kapicu na vrhu i neodoljive pompone na rubovima!

I zamisli sad svog mačića kako se po njoj penje i nespretno skače dok ti bezbrižno uživaš u svome čaju i svjetlucanju novih kuglica. I po prvi puta imaš potpuni bor, a ne nekoliko grana negdje tamo na vrhu kako tvoj ljubimac ne bi napravio nered.

Cijena grebalice je oko 160 kuna uz troškove dostave, jer nabaviti se može putem popularne stranice Amazon.

Life&style Lijepe su i posebne, a mogu privući udvarače i donijeti sreću u braku! Sve što nisi znala o crnim macama

Ako i sumnjaš u njezin uspjeh, barem trebaš priznati da izgleda jako privlačno i neodoljivo! A ako te mi još nismo uvjerili, pogledaj video i zaključi sama!

Posjeti Miss7.24sata.hr