Life&style
Mačka očekuje da je vlasnica nahrani

Video koji će popraviti dan! Nećeš vjerovati - ovaj mačak svira kad želi jesti

  • Naši kućni ljubimci uvijek pronađu način da nas oraspolože, ali ponekad nas znaju zamoriti svojim nepodopštinama
  • Mačak Winslow svoju vlasnicu je stalno izluđivao nekontroliranim glasovima pa je ga je ona zato naučila odličan trik 
  • Umjesto da glasno mijauče i zapomaže, mačak Winslow ‘sjedne za klavir’ i odradi svoju dionicu, a video preslatkog mini koncerta vrlo brzo je postao viralan

Ne samo što nas svakodnevno oduševljavaju svojom slatkoćom i umiljatošću (pri tom i smanjuju razinu stresa) mace nas ponekad iznenade i svojom mudrošću. Na svog sedmogodišnjeg mačka Winslowa jako je i ponosna njegova vlasnica Kate Nyx koji je čak naučio koristi glazbeni instrument kako bi iskomunicirao kada je gadan ili kada treba promijeniti pijesak. 

Možda vas zanima Fotografije ovih preslatkih malih maca uljepšat će ti dan! Koju bi odmah odnijela kući? Rubrika Life&style Life&style

Trik udaranja šapica po malom pianu nešto najslađe što ćeš vidjeti danas, a u kratkom roku postao je viralan. Radi se zapravo o metodi kojom je vlasnica nastojala suzbiti ‘loše ponašanje’ svog mačka koji je neprestano ispuštao glasne zvukove. 

‘’Znao je trčati uokolo i ‘vrištati’, a ja sam razmišljala kako to nije dobro. Bio je nesretan mačić koji se pretvorio u kaotičnog gospodina’’, opisala je Kate. 

Amerikanka iz Philadelphije udomila ga je kada je imao samo osam tjedana nakon što je pronađen napušten u dvorištu kuće. Pronađen je u trenutku kada je pokušao pobjeći od psa. ‘’Bio je prekriven prljavštinom, morali smo ga učiti jesti suhu hranu, a imao je i neke bolesti’’, upozorila je Kate. 

Uskoro planiraš na more? Evo što bi obavezno trebala spakirati

Osebujan karakter Winslow je nastavio pokazivati i u poznijim godinama, a Kate, inače glazbenica, odlučila je prihvatiti njegovu prirodnu znatiželju i kanalizirati je na koristan način za nju i svoga ljubimca. Mali piano kupila je na eBayu kako bi ga naučila trik. 

‘’To je postala neka vrsta lovačke nagrade, jer zapravo ne može puno toga napraviti u stanu. Obično svira samo kada smo u kuhinji i zna da bi mogao nešto prigristi. Klavir koristi općenito kako bi na sebe skrenuo pažnju kada osjeti potrebu. To je njegov alarm’’, ispričala je Kate. 

Winslow je naučenom vještinom nasmijao mnoge korisnike interneta, a nadamo se da će i tebi barem malo popraviti dan. 

Photo: Shutterstock

Komentari 0