Dečko je svoju djevojku poslao kući s večere jer ga je bilo sram - zbog odjeće koju je nosila

Instagram@nikki.jabs Priča ove djevojke postala je viralna jer je pomalo apsurdna
Vidi originalni članak
  • Djevojka je na TikToku podijelila kako ju je njezin dečko poslao kući sa spoja jer ga je bilo sram zbog toga kako se odjenula
  • Tri tjedna nakon njihove veze, Nikki je objasnila da ju je dečko pozvao na svečanu večeru koju organizira njegova tvrtka, a bila je tako uzbuđena što će upoznati njegove kolege i prijatelje
  • Provela je 40 minuta frizirajući i šminkajući se kako bi izgledala lijepo za događaj, no nažalost, noć je za nju završila razočaravajuće

Nikki Jabs, iz Michigana, otkrila je na TikToku da je upoznala momka po imenu Greg u aplikaciji za sastanke. Kaže da su odmah kliknuli i nakon što su proveli samo nekoliko dana zajedno, zamolio ju je da se preseli k njemu. Nakon nekog vremena pozvao ju je na svečanu poslovnu večeru, a bila je veoma uzbuđena što će upoznati njegove kolege i prijatelje.

Life&style "Prije našeg spoja muškarac je slučajno poslao poruku meni umjesto svom prijatelju, osjećala sam se grozno"

Priča ove djevojke zatim je postala viralna jer je pomalo apsurdna. Snimila je video u suzama jer joj je dečko s kojim se viđa rekao da nije primjereno odjevena i da ga je sram biti viđenog s njom dok tako izgleda – i poslao ju kući. Video ne samo da je postao viralan, već je izazvao i bijes. Kako kaže mlada žena, njezin je dečko mislio da je njezina odjeća vrlo oskudna, pa mu je smetalo da je upozna sa svojim kolegama i prijateljima.

@nikki.jabs Reply to @kevinkreates_ ♬ Night Fever - From "Saturday Night Fever" Soundtrack - Bee Gees

U prvom od ovih videa žena, vidno uzrujana, pokazuje samo outfit koji je odabrala za tu večer: Crni topić i svjetloružičaste hlače začinila je s jarkim kaputom u ružičastoj boji. Ali po njemu, ta je kombinacija užas. Slika je popraćena sljedećim komentarom: "Bilo mu je jako neugodno vidjeti ga sa mnom u ovome. Zato me poslao kući Uberom i otišao na svečanu večeru bez mene", rekla je.

@nikki.jabs Reply to @princessspurp #greenscreen #dating #single ♬ original sound - Nikki Jabs

Kada su je zamolili da pobliže objasni što se dogodilo, objasnila je da su se stvari već počele pogoršavati nakon što je počeo imati male zamjerke na njezin izgled. "Sve je počelo s malim komentarima tu i tamo poput: "Zašto nosiš štikle? Sviđa mi se kad nosiš tenisice. Zašto imaš toliko šminke? Jako mi se sviđa kad si prirodna." objasnila je.

"Izašao sam na spoj s groznom curom, na kraju sam platio samo svoju polovicu i ostavio ju u restoranu..."

"Danas sam došla po njega na posao i krenuli smo na piće, a onda smo trebali na njegovu svečanu večeru koju organizira tvrtka. Kad je ušao u auto, nije mogao prestati buljiti u mene. Stalno sam ga pitala: "Zašto stalno buljiš u mene?" A on je stalno govorio: "Ma ništa." A onda joj je konačno odgovorio: "Samo izgledaš tako lijepo." Potom ga je upitala: "Je li ovo tvoj način da mi kažeš da sam previše razodjevena?" A on je rekao: "Pa, možda nisi prikladno odjevena za večeru."

@nikki.jabs Reply to @spinnyg ♬ All Too Well (10 Minute Version) (Taylor's Version) (From The Vault) - Taylor Swift

Dodala je kako je ovaj tjedan više puta imao zamjerku na njezino odijevanje i poticao je da nosi džemper. Pitala ga je hoće li mu biti neugodno ako se takva pojavi na večeri. Nije ništa rekao pa ga je upitala želi li da ode kući i presvuče se? Stigli su u restoran, no nije bila sretna jer njegovo prigovaranje traje već neko vrijeme. Tada je rekla: "Ili ću biti ovako obučena ili ne idem nikako." A on je rekao: "Mogu li ti onda pozvati Uber?"

Rekla mu je: "Naravno, da, nazovi mi Uber." Uberom se vratila u njegov stan, gdje je živjela zadnja tri tjedna i spakirala sve svoje stvari te otišla. Nije razgovarala s njim od večeri kad je otišla, no kaže kako mu želi sve najbolje. Komentatori su je podržali te joj rekli kako nema razloga biti uzrajana, te da treba biti sretna što se takvog dečka riješila.

Life&style Žena osmislila nevjerojatnu taktiku kako bi provjerila koliko je muškarac spreman odriješiti kesu na spoju

Posjeti Miss7.24sata.hr