Life&style
"Cura s kojom sam izašao na spoj je rekla da je 'zaboravila novčanik' - pa sam platio samo svoju polovicu i ostavio je u restoranu"

"Izašao sam na spoj s groznom curom, na kraju sam platio samo svoju polovicu i ostavio ju u restoranu..."

  • Izlasci mogu biti teški i mukotrpni te se često čini da moramo proći bezbroj katastrofalnih spojeva da bismo upoznali pravu osobu
  • Jedan je muškarac podijelio svoje iskustvo spoja iz noćne more, otkrivši da mu je bilo jako neugodno
  • Zapravo, muškarac je čak rekao da je toliko nezadovoljan spojem da je odlučio da joj neće platiti polovicu večere - zbog čega je žena pobjesnila

Napisao je u svojoj objavi na Redditu: “Nedavno sam otišao na drugi spoj s djevojkom s kojom prvi spoj nije prošao baš sjajno. Otišli smo u bar i popili piće, no gledajući unatrag, definitivno sam joj tada trebao reći istinu i prestati razgovarati s njom, ali moje samopouzdanje je prilično nisko i jako sam očajan da neću upoznati nikog boljeg pa sam je ponovno pozvao van."

Hm, ima li u ovome istine? "Ako tvoj muškarac samo gleda nogomet i ispija pivo - on nije čovjek za tebe"

"Naš spoj je bio užasan. Kasnila je 20 minuta, bila je bezobrazna prema meni (što nije bila novost), nepristojna prema osoblju i konobarima (također nije novo), žalila se na sve, od mjesta, hrane, moje odjeće i dezodoransa. Kad je došao račun, odlučio sam da je vjerojatno ne bih trebao više pozivati ​​van - pa i da je zadnja žena na svijetu, a kad je konobarica došla i pitala za račun, rekao sam joj da obavezno donese dva računa."

 

Djevojka je tada rekla: 'Stvarno znaš kako učiniti da se djevojka osjeća posebnom. No, zar ne nosiš novac na spojeve?’ Rekao sam joj da nemam novca i da si ne mogu priuštiti platiti obrok za oboje. Zatim je rekla: 'Pa nisam ponijela novčanik. Što da sad radim?’ Počeli smo se prepirati, a konobarica je rekla da će se vratiti kasnije.”

 | Autor: shutterstock shutterstock Počeli smo se prepirati, a konobarica je rekla da će se vratiti kasnije

Na kraju je muškarac rekao svojoj pratnji da joj ne želi platiti obrok jer je bila nepristojna. Dodao je: “Tijekom svađe rekao sam joj da imam dovoljno novca za sve platiti, ali da je bila toliko neugodna i nepristojna i da joj nisam dužan plaćati obrok" - na što je ona još više pobjesnila.

Mladenci su gostima koji se nisu pojavili na vjenčanju poslali račun: "Bez veze smo platili mjesto"

“Nakon još 10 minuta svađe odlučio sam da je dosta. Rekao sam joj da ću otići razgovarati s konobaricom blizu blagajne i vidjeti može li se nešto učiniti. Ustao sam, otišao do šanka, objasnio situaciju, a ona mi je dala da platim svoj dio i odem.” Muškarac je zatim dobio hrpu uvredljivih poruka od svoje pratnje koja je ostala zaglavljena u restoranu, ali joj je samo odlučio blokirati broj.

Napisao je: “Kad sam stigao u svoj studentski dom, dobio sam gomilu drskih poruka, u kojima je napisala da je morala ostati sjediti u restoranu sve dok njezina prijateljica nije završila s poslom i donijela joj novčanik, što je trajalo satima. I u tom trenutku sam je samo blokirao."

Treba li uvijek muškarac platiti račun na prvom spoju Možda vas zanima Stručnjakinja za veze otkriva jedini slučaj kad žena treba platiti račun na prvom spoju Rubrika Love&Sex Love&Sex

I dok su mu neki korisnici Reddita pljeskali što je ostao pri svom stavu, drugi su vjerovali da su oboje krivi. Jedan je napisao: “Ništa joj ne duguješ. Iskreno, zvuči kao da je namjerno ostavila novčanik kod kuće kako bi mogla izvući besplatnu večeru od tebe.” Dok se drugi nije složio, dodajući:

“Trebalo ti je odmah biti jasno da joj ne želiš platiti večeru i prije nego što je naručila." A treći je rekao: “Ako ti se nije svidjela, nisi je trebao pitati za drugi spoj. Zapravo to što si je odlučio ponovno vidjeti doista govori o tebi koliko si očajan. “Nije lijepo zaboraviti novčanik na spoju, ali nije lijepo ni biti nepristojan prema svojoj pratnji i ostaviti je na takav način. Stvarno bih volio čuti njezinu stranu kako su se stvari odigrale.”

Photo: shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    zlim zenama treba tako nek plati sama