Life&style
Kakva sponzoruša! Nećeš vjerovati koju je taktiku žena osmislila kako bi provjerila koliko je muškarac spreman odriješiti kesu na spoju

Žena osmislila nevjerojatnu taktiku kako bi provjerila koliko je muškarac spreman odriješiti kesu na spoju

  • Spojevi na slijepo mogu proći odlično i iz njih se može kasnije razviti prava ljubav. S druge strane, možda ćeš doživjeti najgori spoj ikada
  • No, tko ne riskira ne profitira, zar ne? 
  • A upravo je profitirati htjela jedna mlada dama koja je na svoj spoj na slijepo odlučila povesti čak 23 člana obitelji kako bi provjerila koliko je potencijalni partner spreman odriješiti kesu

Spojevi na slijepo mogu biti pravo iznenađenje, pogotovo ako stvarno ne znamo kako osoba koju ćemo tek upoznati izgleda. Na primjer, prijateljica te odluči spojiti sa svojim prijateljem (ili možda majka) i tvrdi kako biste bili savršen par. Ne znaš mu ime ni prezime pa ga ne možeš istražiti na internetu. Jedino što ti preostaje je otići na taj spoj i saznati sve iz prve ruke.

"Izašao sam na spoj s groznom curom, na kraju sam platio samo svoju polovicu i ostavio ju u restoranu..."

Također, u doba društvenih mreža i aplikacija za upoznavanje parova spojevi na slijepo postali su normalan način potrage za ljubavnim partnerom. A vodeći se logikom "nemam što izgubiti", mnogi se odlučuju na ovakav način dejtanja. Ako ne ozbiljna veza, tko zna, možda se iz svega može izroditi i početak jednog divnog prijateljstva. S druge strane, uvijek postoji zrnce sumnje da bi stvari mogle krenuti po zlu i da ćemo možda doživjeti najgori spoj ikada.

Treba li uvijek muškarac platiti račun na prvom spoju Možda vas zanima Stručnjakinja za veze otkriva jedini slučaj kad žena treba platiti račun na prvom spoju Rubrika Love&Sex Love&Sex

A upravo se to dogodilo jednom muškarcu kada je njegova odabranica iz spoja na slijepo odlučila sa sobom povesti 23 člana obitelji kako bi svi zajedno testirali njegovu velikodušnost. Međutim, njezina prilično bizarna taktika brzo se izjalovila (što nas ne iznenađuje) kada je 29-godišnji muškarac, odbio velikodušno odriješiti kesu. Prilično ambiciozna slobodna mlada dama tada je ostala prepuštena sama sebi, s računom visokim oko 20.000 kuna.

 | Autor: shutterstock shutterstock Odabranica iz spoja na slijepo odlučila sa sobom povesti 23 člana obitelji kako bi svi zajedno testirali njegovu velikodušnost.

Spoj se odvio u restoranu u istočnoj kineskoj pokrajini Zhejiang prema lokalnom listu Taizhou Evening News. A prema njihovim izvorima, mama muškarca Luija je bila ta koja je organizirala sastanak nakon što je postala zabrinuta zbog sinovog ljubavnog života. U nadi da će impresionirati svoju nesuđenu buduću partnericu, Lui je pristao izvesti damu na večeru, ne sluteći da će im se pridružiti cijela njezina uža i šira obitelj.

Dvostruki spoj Možda vas zanima Novi dating trend: e, pa odsad na prvi spoj vodiš i najbolju prijateljicu Rubrika Love&Sex Love&Sex

Žena je tada objasnila lokalnim medijima da je htjela testirati velikodušnost svog potencijalnog partnera prije nego započne s njim ozbiljniju vezu. Dok je gospodin Lui rado platio svoj dio obroka, inzistirao je da žena i njezina obitelj plaćaju svoj dio - potpuno razumljivo. 

Photo: shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dalibor07

    Dobro da nije povela na spoj sve navijače lokalnih klubova. Sada znamo zašto se netko potrudio tiskati knjigu sa naslovom "Ženska logika, tumačenja i objašnjenja, skraćeno i sažeto izdanje". Knjiga ima 4500 stranica.