Life&style

Žene su otkrile najluđe stvari koje su njihovi partneri zahtijevali da promijene na sebi

  • Kada su u pitanju ljubav i veze, često se i žene i muškarci moraju nositi s nesigurnostima svojih partnera iz kojih proizlaze prohtjevi da promijene neku svoju naviku ili ponašanje. 
  • Jedan korisnik na subredditu AskWoman postavio je ženama zanimljivo pitanje - "Koja je najluđa stvar koju je partner tražio da promijenite kod sebe?"
  • Mnoge žene podijelile su svoja iskustva

Sigurno si bila makar u jednom odnosu s nekim tko je htio promijeniti nešto u vezi tebe. Bilo da je riječ o oblačenju, izlascima, prijateljicama, tvojim uggsicama ili glazbi koju slušaš. Nekad su to najbanalnije stvari, no ponekad ljudi pokušavaju promijeniti čitav karakter osobe i kontrolirati njeno ponašanje. Takvi odnosi su toksični i u većini slučajeva (na sreću) završavaju prekidom. 

Žene diljem svijeta su na ženskom subreditu podijelile svoja iskustva s muškarcima koji su tražili od njih da se promjene. Neka od njih su na prvu smiješna, međutim iza svih se krije velika nesigurnost i sebičnost. Nadamo se da se nećeš pronaći niti u jednoj priči, a ako hoćeš - da je taj lik već davna prošlost.

via GIPHY

 

1. Htio je da mi bude ok da tu i tamo bude s nekom drugom

"Moj posljednji partner pokušao me natjerati da promijenim svoju želju da budem prevarena. Mislio je da bih treblo biti otvorena za tu ideju."

via GIPHY

 

2. Smetalo mu je što mi dugo treba da doživim orgazam

"Prigovarao je koliko mi vremena treba da doživim orgazam. Kao da je to u mojoj kontroli."

Nikako nije do tebe, frajeru. Ne. 

via GIPHY

 

3. Smatrao je da trebam malo manje izražavati svoja mišljenja u društvu

"Moj dečko me zamolio da budem malo "tiša" u društvu i da ne raspravljam o feminističkim temama u njegovoj prisutnosti."

Dobro je poznato da feministice mrze muškarce kao i to da žena nema što raditi u društvu. Druženje je za muškarce, za žene je biti doma i čekati ih s ručkom.

via GIPHY

 

4. Smetala mu je moja visina

"Htio je da budem niža. Ja sam visoka 155 cm. Doslovno je htio da pogrbim ramena i stalno nosim ravne cipele. On je bio visok 160 cm i jako nesiguran."

Samo se nadamo da kada mu je davala nogu je na njoj bila jedna visoka štikla.

5. Htio je da imam veće grudi

Možda je i ona imala slične želje oko njegovih intimnih organa, ali mu sigurno to nije išla prigovarati.

"Želio je da napravim veće grudi. Zadovoljna sam svojom dvojkom, hvala ti, seronjo. Ostavila sam ga."

via GIPHY

 

6. Nije mu se sviđao moj make up

"On: Ne bi se trebala šminkati."

"Ja: Zašto? U čemu je problem? Mnoge žene se šminkaju."

"On: Moja mama ne."

via GIPHY

 

Sa strane to što ti nitko ne bi trebao braniti da se šminkaš, ali u ovom slučaju svejedno je što je rekao. Nakon rečenice "Moja mama radi to tako" nemaš više što pričati nego nazvati mamu i vratiti joj izgubljeno dijete, sigurno se brine.

7. Smetalo mu je da imam više tetovaža od njega

"Nije htio da ni u jednom trenutku imam više tetovaža od njega. Dakle, kada sam ja htjela svoju drugu, a on je imao samo jednu, očekivao je da ću pričekati dok se prvo ne tetovira."

via GIPHY

 

"Pretpostavljam da je to imalo veze s njegovim čudnim osjećajem muškosti. Nisam ga slušala i napravila sam drugu dok smo izlazili."

 

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marija111

    Želim se zahvaliti DR ALABI, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu, on vam može pomoći da to riješite, možete ga ... prikaži još!
  • manfred

    ludnica