Ovaj novi puder divno hidratizira kožu, a izgled je savršen. Od lansiranja skuplja same pohvale

Haus Labs Haus Labs Triclone Skin Tech puder
Vidi originalni članak
  • Nakon nevjerojatnih tekućih eyelinera koji su osvojili svojom kvalitetom, Haus Labs ponovno ima hit makeup proizvod! 
  • Prošlog su mjeseca lansirali Triclone Skin Tech, novi puder koji je oduševio svojom inovativnom formulom koja je stvarana čak dvije godine
  • Dostupan u 51 nijansi, Triclone Skin Tech namijenjen je svim tipovima kože!

Haus Labs celebrity je beauty brend Lady Gage koji je nedavno na tržište lansirao novi puder, Triclone Skin Tech, a beauty influencerice na TikToku ga već obožavaju.

Makeup entuzijasti na ovoj platformi oduševljeni su novom, čistom i prirodnom, veganskom formulom koju odlikuje srednje prekrivanje koje se može pojačati te ne sjedi otežano na koži. Dolazi u čak 51 nijansi i sadrži više od dvadeset skincare sastojaka, uključujući i fermentiranu arniku, odnosno gorsku moravku, koja pomaže smanjiti crvenilo, ujednačiti ten i zaštititi od vanjskog stresa uzorkovanog utjecajima okoline. Pogodna je za sve tipove kože pa čak i osjetljivu kožu, kao i kožu sklonu aknama.

Iz Haus Labsa su rekli kako je formula korejske proizvodnje razvijana dvije godine te je prije završnog proizvoda prvo napravljeno čak 40 verzija. U procesu proizvodnje, nijanse formule testirane su na više od 350 ljudi.

Bestselleri koje vrijedi ugrabiti Konačno smo pronašli maskaru koja daje ekstreman volumen i potiče rast trepavica

Formula ima srednje prekrivanje, no ima i mogućnost 'nadogradnje' uz ponovno nanošenje, a na koži ostavlja sjajan i hidratizirajući efekt koji se savršeno upija u kožu.

 

@dont_look_back_audrey Lady Gaga got bored at slaying the music/film industry and decided to slay the beauty industry for a change #ladygaga #hauslabs #hauslabsfoundation #foundationreview #hauslabstricloneskintech ♬ Lady Gaga(DJ版) - 南辰Music&吉子迈子

 

Jedna je beauty TikTokerica, oduševljena novim puderom, rekla: "Ovo je budućnost pudera. Ovo nije 'tvoja koža, ali bolja' tip pudera, ovo je vrsta zbog koje ljude gledaju u tebe i zapitaju se je li sinoć stvorena u laboratoriju?"

Puder je u 51 nijansi dostupan na stranici hauslabs.com po cijeni od 436,65 kuna.

Beauty Ruž koji postoji već 50 godina i sada pobire sve pohvale beauty urednica. Klasik koji se isplati kupiti

Posjeti Miss7.24sata.hr