9 najboljih serumskih pudera: prekrivaju, njeguju i garantiraju blistav izgled svakom tipu kože

Instagram @olesyaromano serum tekući puder
Vidi originalni članak
  • Serumski puderi inovativni su proizvod koji pruža ono najbolje od ova dva svijeta, seruma i pudera
  • Nisu namijenjeni samo onima sa suhom kožom, već se koriste za sve tipove kože, a rezultat je blistava i nahranjena koža tijekom cijelog dana 
  • Donosimo 9 odličnih preporuka serum pudera koji će pružiti prekrivanje i istodobno njegovati kožu

Za one koji za proljeće biraju laganije pudere s prozračnijim formulama i teksturama, serum puderi mogli bi biti idealan izbor. Ovaj hibridni makeup proizvod je lagani tekući puder sa skincare benefitima te koži pruža sjajan i blistav izgled.

Lako se upija u kožu i ima snagu prekrivanja baš poput klasičnog tekućeg pudera, a ostavlja prirodan finiš. Za razliku od klasičnih tekućih pudera, serum puderi sadrže aktivne sastojke poput hijaluronske kiseline, vitamina C, peptida i drugih, koji poboljšavaju izgled i teksturu kože. To znači da, osim što prekrivaju nesavršenosti na koži i ujednačavaju ten, hidratiziraju, posvjetljuju i zaglađuju kožu.

Beauty Ovi makeup trikovi s korektorom u trenu podižu i osvježavaju izgled lica

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ILIA (@iliabeauty)

 

U nastavku donosimo prijedloge 9 seruma pudera koje ovog proljeća vrijedi isprobati!

Rose Inc Skin Enhance Luminous serum puder

Snažan spoj hidratantne hijaluronske kiseline i skvalana nalazi se u hranjivoj Rose Inc Skin Enhance Luminous formuli serum pudera. Ujednačava ten i poboljšava teksturu kože za besprijekoran i blistav izgled pretjerane vidljivosti na koži. 

L'Oréal Paris Age Perfect Radiant serum tekući puder

Odlična cijena i odlična formula spojeni su u ovom L'Oréal Paris serum puderu sa SPF-om 50. Dostupan u 30 nijansi, njegova lagana formula bez mirisa obogaćena je vitaminom B3 i glicerinom, koji pružaju cjelodnevnu hidrataciju.

Westman Atelier Vital Skin Complexion Drops

Ovaj bazni proizvod Westman Ateliera, dostupan u 20 nijansi, je istodobno lagan i raskošan te pruža savršenu dozu blistavosti. Predivno se sjedinjuje s kožom, a sjaj na koži traje cijeli dan, zahvaljujući sastojcima poput tsubaki ulja, ginsenga i ekstrakta nara.

Ilia True Skin serum puder 

Proizvodi brenda Ilia pružaju savršen "no-makeup makeup" look, a takav je i njihov True Skin serum puder. Njegova lagana formula sadrži aloe veru i niacinamid koji pomažu umiriti i zagladiti kožu. Prikladan je za sve tipove kože i dostupan u 30 nijansi.

The Ordinary serum puder

The Ordinary serum tekući puder dostupan je po iznimno pristupačnoj cijeni u 36 nijansi te pruža srednje prekrivanje s mat učinkom i prirodan izgled na koži.

Bobbi Brown Intensive serum puder

Tekući puder s novom, izmijenjenom formulom u 23 nijanse dolazi obogaćen s učinkovitim sastojcima koji poboljšavaju izgled kože, povećavaju blistavost i sjaj te štite od vanjskih agresora.

Dior Capture Totale serum puder

Formula ovog seruma tekućeg pudera vrlo se brzo suši te se može nanositi prstima, za prirodniji finiš ili četkicom. Sadrži SPF 20 te je dostupan u 11 nijansi.

Clinique Even Better Clinical serum puder

Sa SPF-om 25, serum puder dostupan je u 42 nijanse te pruža dugotrajnost i hidratantne benefite seruma. Sadrži moćne i učinkovite sastojke poput vitamina C, salicilne kiseline i hijaluronske kiseline koji nanošenjem ovog proizvoda omogućuju blistav ten.

Catrice Nude Drop serum puder

U novom Catrice Nude drop puderu spojena je lagana tekstura poput seruma i učinak poput pudera s dugotrajnom postojanošću, mat završetkom i laganim do srednjim prekrivanjem. Prozračna formula sadrži hijaluronsku kiselinu i vitamin E koji pružaju cjelodnevnu hidrataciju.

Beauty Kultni Guerlainov Terracotta puder u kamenu dobio je nasljednika nakon 38 godina, tekući Terracotta Le Teint

Posjeti Miss7.24sata.hr