Beauty
Guerlain Terracotta Le Teint puder

Kultni Guerlainov Terracotta puder u kamenu dobio je nasljednika nakon 38 godina, tekući Terracotta Le Teint

  • Novi puder iz Guerlaina prvi je puder iz kultne Terracotta kolekcije lansiran nakon 38 godina
  • Guerlain Terracotta Le Teint tekući puder nastavlja nasljeđe originalnog Terracotta pudera u kamenu, koji je obožavan već generacijama
  • U novom Terracotta Le Teint tekućem puderu spojen je prirodan izgled koji pruža originalan Terracotta puder s posvjetljujućim i prekrivajućim učincima tekućeg pudera

U svijetu makeupa postoje mnogi proizvodi kultnog statusa koji su nešto više od samo beauty proizvoda koji nam pomaže prekriti nesavršenosti na licu ili usnama dodati boju. Takvi proizvodi definirali su beauty zajednicu te su dio raznih beauty estetika, a jedan od takvih je i Guerlain Terracotta puder u kamenu.

Guerlain Terracotta Le Teint puder | Autor: Instagram @guerlain Instagram @guerlain Guerlain Terracotta Le Teint puder

Izvorno je po prvi put predstavljen 1984. te je ubrzo postao sinonim za osvježeni 'French girl' look. Nakon gotovo četiri desetljeća, novi Guerlainov proizvod imaju priliku isprobati nove generacije i saznati zašto je i original toliko cijenjen beauty proizvod.

Hermés Plein Air, H Trio Healthy Glow puder Možda vas zanima Hermés je lansirao novi luksuzni proizvod - mineralni puder koji funkcionira i kao predivan bronzer Rubrika Beauty Beauty

Terracotta Le Teint nastavlja nasljeđe Terracotta pudera u kamenu na neočekivan način, s tekućim puderom koji ima dodatak praha za lagani osjećaj na koži i mat finiš, ali ne isušuje kožu te joj daje predivan sjaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guerlain (@guerlain)

Kreativna direktorica Guerlain Makeupa, za TZR je rekla kako "ovaj proizvod pruža ravnotežu između svježine i sofisticiranosti te ima tu slavnu, laku eleganciju koju Francuskinje oduvijek utjelovljuju".

Puder je dostupan u 30 nijansi s tri različita podtona, a najveća moć nove formule krije se u posebnoj Guerlainovoj Gemtone tehnologiji. Sedefasti sjaj Gemtonea prilagođava se i oponaša prirodni ton kože, kako bi se savršeno stopio sa svakom individualnom bojom kože. 

Dodatak praha u puder poboljšava efekt zaglađivanja i prekrivanja, no sama formula pudera nije suha, budući da je obogaćena i arganovim uljem, stoga je pogodna za sve tipove kože te će svima pružiti prirodan i blistav izgled.

Guerlain Terracotta Le Teint puder | Autor: Guerlain Terracotta Le Teint tekući puder, (53,90 eur)

Novi Guerlain Terracotta Le Teint dostupan je na guerlain.com i u Sephori po cijeni od 53,90 eura.

Možda vas zanima Puna ruka pudera i razmazivanje dlanovima: "savršena tehnika za prekrivanje" podijelila je internet Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @guerlain

Komentari 0