Život

"Život počinje iza pedesete", poručuje manekenka koja u 59-oj reklamira donje rublje

  • Nicola Griffin (59) u makenkenske vode krenula je sa 54 godine, a njena bezvremenska ljepota oduševila je svijet
  • Ovih dana našla se u kampanji za donje rublje, a slike su neretuširane
  • "Život definitivno počinje iza pedesete..." - tvrdi ova inspirativna dama

Nicola Griffin 59-godišnja je britanka koja je manekenskim vodama zaplovila prilično kasno, ali dovoljno rano da stigne pokazati svima da su godine samo broj i da nipošto ne smiju diktirati tempo života. Njena bogata manekenska karijera započela je prije pet godina, kada su njene dvije kćerke otišle na fakultet, a ona nije htjela biti usamljena. U banci je slučajno srela gospođu koju je oduševila njena duga, sijeda kosa te joj je je ponudila da reklamira njene šampone za kosu, a ona je to prihvatila. 

Danas, pet godina kasnije, iza Nicole su brojna postignuća. Najrecentnija je kampanja koju je odradila za JD Williams, britanski brend donjeg rublja. Griffin, koja se navodi i kao plus-size model, pozirala je u seksi komadima donjeg rublja u crvenoj i crnoj boji te potpuno oduševila društvene mreže. Slike su dio proljetne i ljetne kampanje pa će veliki dio njih tek u narednim tjednima izaći pred oči javnost. 

Osim toga, poznato je da će slike izaći u javnost posve neretuširane jer je Nicola velika zagovornica ljepote u svim njenim oblicima. Nikada, naime, nije dopuštala da joj se zbog broja godina ili prirodnog izgleda tijela nameću kompleksi, a u javnosti je često isticala kako bi i svaka od nas trebala zauzeti takav stav. Ona je prigrlila svoje bore, pjege i fizičke nesavršenosti te pokazala da itekako može zablistati.  | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Osim toga, Nicola je otišla i korak dalje. Za potrebe američke kampanje protiv raka dojke, prije dvije godine pozirala je bez grudnjaka te tako poticala žene da zavole svoje tijelo i o njemu redovito vode brigu. Njena bezvremenska ljepota i snaga poslužile su kao alat koji je potaknuo žene na redovitije preglede i samopreglede. 

Možda vas zanima Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela Rubrika Life&style Life&style

Među velikim uspjesima ove manekenke nalazi se i editorijal u časopisu Sports Ilustrated gdje se našla u kampanji "Kupaći kostimi za sve", ali i činjenica da je najstarija žena koja je ikada osvanula na njegovoj naslovnici. Ipak, takva vrsta etiketiranja ne odgovara samoj Nicole. "Počašćena sam, ali "stara" za mene znači kad imaš 100 godina." - rekla je manekenka koja je priznala da ju vijest da će pozirati u zlatnom, dvodjelnom badiću nije oduševila. Međutim, nije dopustila nesigurnosti da je zaustavi i zablistala je rame uz rame Ashley Graham.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicola Griffin (@nicolajgriffin) on

Strani mediji Nicole često pitaju kako su njene kćeri reagirale na vijest da im majka postaje model. "Nisam sjedila u samoći i razmišljala o tome kako mi nedostaju jer sam bila previše zauzeta. Sada one moraju loviti mene." - kaže Nicola koja u djeci nalazi  veliku podršku. "Moja djeca ne mogu vjerovati. Pišu mi poruke i pitaju se je li ovo stvarnost" - otkrila je 59-godišnjakinja koju u novim modnim podvizima podržavaju i dečki njenih kćerki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@figleavesofficial @jakub_koz #empowerment #brakingrules #mondaymotivation 🥳 @milkmodelmanagement

A post shared by Nicola Griffin (@nicolajgriffin) on

"Život definitivno počinje iza pedesete. Nosit ću ono što želim. Imat ću dugu kosu. Ključ nije u tome da slušam što mi drugi kažu", poručuje ova ljepotica koja je pravi dokaz da je samopouzdanje jedini ključ uspjeha.

Možda vas zanima Mislili su da sam luda, ali morala sam ovo probati na jedan dan Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0