Život

Zagreb Advent Run: Otrči dionicu u Hrvatskoj i podrži stradale na potresom pogođenim područjima

  • Ne smijemo zaboraviti one kojima je pomoć najpotrebnija - a to su stradala područja Petrinje, Gline i Siska
  • Podrži ovu sjajnu kampanju na društvenim mrežama s hashtagom - #ZARtrčizaPetrinju i pokaži veliko trkačko srce
  • Sami odabiremo koju ćemo dionicu istrčati, kao i iznos donacije humanitarnog trčanja

Ne možemo graditi ljepšu budućnost bez da to ne učinimo i za drugeglavni je moto Zagreb Advent Runa u njihovoj sjajnoj kampanji koja je uzela maha na društvenih mrežama, i još jednom pokazala koliko jako kuca hrvatsko srce. Ipak, nasnažnija poruka koja se ovih dana uvelike dijelila na Instagramu, prikazujući snagu zajedništva svakako je Gradovi popucaju, srca se ujedine. Stoga te pozivamo da se još jednom ujedinimo u nevolji i da do 10.1 pokažeš solidarnost kroz sportski duh, registracijom na www.zagrebadventrun.hr, a organizatori će sva novčana sredstva donirati za pomoć stradalima u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Stoga se prijavi, otrči i doniraj. Nije bitno koliko kilometara pređeš, u ovoj utrci ne trebaju ti snažne i duge noge već veliko i jako srce. Svi su pozvani sudjelovati kako bi svojim trčanjem bilo gdje u svijetu i uplaćenim željenim iznosom podržali stradale građane u Banovini i Posavini. Kako bi osigurali da sredstva dođu u prave ruke, donacije će se uplaćivati na posebno otvoren račun u Državnoj riznici. Sve podatke možeš pronaći u Instagram objavama naših poznatih celebrityja.

Možda vas zanima Hrvatska influencerica otkrila je kako super proći u šopingu, poslušat ćemo ovaj savjet Rubrika Life&style Life&style

“Iznenađeni nemilim događajem koji je pogodio Petrinju i okolna područja, odmah smo osmislili način na koji se možemo uključiti. Suosjećamo sa svim stradalima te smo organizirajući humanitarno trčanje “ZAR trči za Petrinju” odlučili djelovati i pokazati veliko ZAR-ovsko, trkačko srce. Sva prikupljena sredstva u ovoj akciji donirat ćemo za pomoć Petrinji i okolnim mjestima, a u znak zahvalnosti svim trkačima poslat ćemo prigodnu ZAR digitalnu zahvalnicu”, poručili su u pozivnici organizatori Zagreb Advent Runa.

Ujedno, pozivaju sve sudionike ove akcije da dijele svoje fotografije i videozapise trčanja na društvenim mrežama uz hashtag #ZARtrčizaPetrinju.

U pomoć kampanji kao i svom rodnom gradu Sisku, priskočio je poznati trener i glumac Mario Valentić, koji je već ranije stao uz Mirnu Berend i Ivanu Banfić, složivši se sa porukom - "Još jednom ćemo mi dignuti grad iz pepela." Naime, da podsjetimo Mario se odmah nakon potresa oglasio na društvenim mrežama i objavio štetu nastalu na krovu njegove roditeljske kuće uz optimističnu parolu "Djelujemo, radimo. Bit će sve dobro."

 

Simpatična voditeljica Antonija Stupar Jurkin također je zajedno s trenericom Renatom Sopek otrčala 5 km te podržala humanitarnu akciju objavom na svom Instagram profilu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Sopek (@renatasopek)

Powered by embedinstagramfeed pt &

Pogledaj video: Znaš li da si genijalna? 

Photo: Instagram @mario.valentic

Komentari 0