Život

Spojili smo ljepoticu i genijalca: otkrili su nam neke zanimljive detalje o sebi

  • Anja Brkić i Ronald Sataić nisu par u showu ''Ljepotice i genijalci'', ali se ističu među kandidatima
  • Spojili smo ih u ovom razgovoru i porazgovarali o prijavi u show i predrasudama koje prate te kategorije
  • Pitali smo ih ponešto o partnerima u showu, ali i kako zamišljaju idealnog partnera u privatnom životu

Već od prvog pogleda na reality show ''Ljepotice i genijalci'', pažnju nam je privukao živopisan dio - Anja Brkić i Ronald Sataić. Anju, studenticu modnog dizajna, zapazili smo zbog stila odjevanja koji je nedvojbeno izdvaja iz mase, a Ronalda, velikog fana Star Warsa, jer je definitivno bio najbliže slici geeka koju smo stvorili na temelju američkih filmova i serija. Nismo mogli utažiti znatiželju pa smo ovaj dvojac, iako nisu dio istog para, odlučili pozvati na razgovor. Za početak, zanimalo nas je zašto su se uopće prijavili u show ''Ljepotice i genijalci''.   | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Odmak od rutine

''U show sam se prijavila prvenstveno iz razloga što mi je trebao odmak od rutine u koju sam zapala zadnjih par godina, a ovo se mi pojavilo kao jedinstvena prilika, zanimljiva i zabavna i nije mi se činilo kao da će biti trash koji je namijenjen ismijavanju ljudi pa sam odlučila otići probati.'' - rekla je Anja koja misli kako bi joj show mogao otvoriti i neke prilike u životu. Nešto drugačiju motivaciju imao je Ronald.  ''Na show sam se odlučio prijaviti jer mi se učinila zanimljiva ideja, a i već sam imao dosta iskustva u statiranju te da sam pomislio kako bi mi sudjelovanje u ovom showu moglo biti od velike pomoći u daljnoj karijeri. Uz to, također moram priznati da mi je nagrada od 100.000 kuna bila primaljiva, jer bi mi takav iznos mogao riješiti dosta financijskih problema i pomoći u financiranju školovanja.'' - iskren je bio Ronald.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Brkić (@agneza_princeza) on

Možda vas zanima Doznali smo recept zbog kojeg neke žene izgledaju mlađe i - odlučili ga isprobati Rubrika Beauty Beauty

Tko je imao predrasude?

S obzirom da je u prirodi ovog showa da ljepotice i genijalce predstavlja kao prilično različite tipove ljudi, dosada se pokazalo da ove djevojke i dečki definitivno imaju puno više dodirnih točaka nego što bismo na prvu pomislili. Ipak, zanimalo nas je jesu li u show došli s predrasudama koje treba srušiti. ''Nisam imala predrasude o genijalcima. Nastojim ne suditi drugima na temelju nekih općih činjenica koje znam o njima. Jedino što sam očekivala jest da bi mogli biti malo povučenijeg karaktera.'' - otvorena je Anja koja kaže da sada, kad su se malo upoznali, ispada da većina dečkiju nije čak niti povučena. Ronald se, pak, malo više prevario u svojoj prvoj procjeni situacije. ''Moram priznati da u početku čak jesam mislio da bi ljepotice koje će biti u showu mogle biti arogantne i umišljene, ali drago mi je da sam se uglavnom prevario po tom pitanju. Zapravo su OK cure.''- dodaje ovaj ljubitelj video igrica, crtanja, biljara i vožnje biciklom. 

Izazovi su pred njima...

Ipak, Anja i Ronald u showu nisu došli samo upoznavati ostale ljepotice i genijalce. Dapače, pred njima su brojni izazovi. Čemu se  raduju, a od čega najviše zaziru. ''Teško mi je reći što će za mene biti najteži dio izazova jer su svi različiti, ali definitivno me najviše plaše oni bazirani na nekom sportu i fizičkoj aktivnosti jer sam inače jako nespretna i nemam baš kondicije.'' - kaže Anja za koju nikada ne bismo pogodili da nema kondicije. Slično se osjeća i Ronald. ''Smatram da bi za mene najteži dio izazova mogla biti nekakva gimnastika i tjelovježbe, s ozbirom da je to područje koje mi najmanje leži. Najlakše će mi biti vjerojatno zadaci koji više traže intelektualnu moć, kao i oni s umjetničkom odnosno dizajnerskom notom.'' - dodaje Ronald te kaže da misli da će mu najteže pasti odabir para za eliminaciju nakon što pobjedi u nekom od izazova ili više njih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Brkić (@agneza_princeza) on

O partnerima u showu...

Iako se nama čine kao odličan par za show, Anja i Ronald ne bore se zajedno. Anja je u paru s Robertom Sertićem, a Ronald je, pak, s Nicol Brekalo. ''Biranje partnera se zapravo dosta brzo odvijalo, nismo imali vremena za neka veća promišljanja pa sam tražila bilo kakvu sličnost po kojoj bih donijela odluku. Roberta sam izabrala zato što mi je nekoliko cura viknulo “on je tvoj” kad je ušao u sobu, a i meni se učinilo da bi se mogli poklopiti s obzirom na to da je i on alternativnog stila i znala sam da je vjerojatnost da ima još jedan takav jako mala. Od njega očekujem najviše to da mi bude podrška i da bude strpljiv ukoliko mi bude nešto nejasno u zadacima, te da imamo iskrenu i otvorenu komunikaciju.'' - kaže Anja. Ronald, pak, očekuje da će on i Nicol biti timski igrači te dugo opstati u showu. ''Kad me odabrala osjećao sam se istovremeno iznenađeno i uzbuđeno, a vjerojatno bi ista situacija bila da me neka druga cura odabrala pošto sam se ja eto išao predstaviti curama umjesto da biram jednu od njih.'' - iskren je Ronald za kojim je Nicole izašla iz sobe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NovaTV (@novatv_) on

Partneri u stvarnom životu?

Ipak, za svoje partnere u stvarnom životu imaju posebne vizije. ''Moja partnerica, koju bi odabrao za sebe, bi trebala biti iskrena, vjerna, empatična, zabavna, da dijeli čim više zajedničkih interesa sa mnom, i naravno da bude meni zgodna.'' - kaže Ronald. Anjin partner, pak, treba biti emotivan, iskren, stabilan, empatičan i pažljiv. ''Ne volim dečke koji glume frajere, te se boje priznati/pokazati osjećaje. Dečko mi mora imati čvrst stav i mišljenje, ali isto tako ne smije biti grub i hladan. Važno mi je da je sposoban otvoreno komunicirati i da na vrijeme kaže ukoliko postoji neki problem, jer smatram da je dobra komunikacija jedna od važnijih stavki u vezi i da sama njena kvaliteta ovisi ponajviše o tome.''  - kaže te dodaje kako joj je bitno da je partner prihvaća onakvu kakva jest i da je ne pokušava promijeniti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Brkić (@agneza_princeza) on

Razmišljaju li o pobjedi?

Za kraju, Anju smo upitali i bi li mogla biti pobjednica showa. ''Ja sam dosta samokritična, pa uvijek mislim da su svi drugi bolji od mene, tako da nemam u glavi misao da ću pobijediti. Makar, to se nikad ne može znati jer su izazovi različiti i mogu me dopasti stvari koje mi idu, a može se dogoditi i upravo suprotno.'' - kaže Anja koja nas priprema na to da očekujemo neočekivano. Ronald, pak, ima potpuno drugačiju ideju o pobjedi. Ronald, naime, misli kako kandidati ovog showa čine dobar tim i više-manje se dobro slažu, unatoč dijamentralno suprotnim interesima te definitivno ne želi nikoga izbacivati. ''Sa skoro svim genijalcima i ljepoticama pokušavam biti što bolji i stvarno su dobra ekipa. Uglavnom, dobro se osjećam u njihovom društvu i radije bih da možemo dulje ostati zajedno i da eliminacije i zadaci idu sporije.'' - iskren je Ronald koji bi, kaže, volio da svi budu pobjednici.

Photo: Miss7/PR

Komentari 0