Život

Spavao je sa 300 žena kako bi „spasio vezu“

I još nevjerojatnije: njegova se djevojka s time složila! S vremenom. Prema riječima Davida Gerera koji je spavao s više od 300 žene dok je u vezi s Laurom, imaju jako sretnu vezu. Laura šuti...

 Tridesetogodišnji Englez David Gerero spavao je sa više od 300 žena – tvrdi da je to napravio kako bi sačuvao stalnu vezu sa 29-godišnjom Laurom! David i Laura iz Londona bili su šest godina u monogamnoj vezi, a onda je David odlučio nešto promijeniti. Naime, priznao je svojoj djevojci da ga privlače druge žene te kako razmišlja da započne aferu s drugom. Postavio je Lauri ultimatum: ili će pristati na „slobodnu vezu“ ili će je ostaviti. „Počeo sam gledati druge djevojke. Dolazio sam u iskušenje da započnem tajnu vezu, ali nisam to učinio bez njenog dopuštenja“, izjavio je David u jednom intervjuu. 

„Zar ti nisam dovoljna?“ 

Jednog dana je za večerom rekao svojoj djevojci kako je i dalje voli, ali želi seks s drugim ženama. „Zar ti nisam dovoljna“, reagirala je Lauren šokirano i u suzama. Kada joj je napokon rekao što želi, David je osjećao golemo rasterećenje. „Dosađivao sam se. Bio sam željan uzbuđenja“, rekao je. Laura je prvih nekoliko dana bila u totalnom šoku, ali nakon dva tjedna je pristala sudjelovati, što je David s veseljem dočekao. Počeo je tražiti žene i parove, pa su ubrzo imali seks u troje ili pak swingerski seks. „Bilo mi je čudno, a Lauri vrlo neugodno. Seks je bio dobar, ali bilo je nekako čudno“, opisao je David prva iskustva. „Htio sam uzbudljivu, strastvenu vezu, a ne spavati s nekim na tulumu“, dodao je. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

„Želim slobodu!“ 

David je priznao Lauri da želi slobodu. „Na sreću, razumjela je i dopustila mi da radim što želim. Ali, morao sam poštivati jedno pravilo: nisam se smio zaljubiti ili previše vezati za drugu ženu“, izjavio je. U četiri godine je Englez spavao sa 300 žena. U prosjeku sa tri žene tjedno. Osjećaji nisu pri tome igrali nikakvu ulogu, radilo se samo o seksu, tvrdi ponosno David. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima Jedan neočekivan savjet može ti poboljšati seks u dugotrajnoj vezi Rubrika Love&Sex Love&Sex

David i Laura su i danas par – i to sretan. Njihovu vezu spasila je „otvorena veza“. David kaže: „Ne razgovaramo o mojim vezama. Ponekad imamo seks u troje, ponekad Laura spava s drugim muškarcima, a ja promatram. Ali, uglavnom ja spavam s drugim ženama. To je samo seks. Ništa ne može uništiti našu vezu!“ 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0