Život

Slavonac oglasom traži ženu koja bi upala na vjenčanje njegova brata i viknula da je trudna. Navodno je kandidatkinja već pronađena

  • Facebook grupa Spotted: Osijek-Slavonija je objavila jedan urnebesan oglas za posao
  • Traži se žena koja će upasti na vjenčanje i viknuti: "Trudna sam!"
  • Oglas je i oduševio i iznervirao mnoge

Kada prije nešto manje od 10 godina pojavila Facebook grupa Spotted u kojoj mahom studenti pokušavaju saznati ime svoje simpatije, Facebook je postao poput Iskrice. Rađale su se nove ljubavi, a sigurni smo i brakovi. U međuvremenu je grupa lokalizirana, pa je gotovo svaki grad imao svoj Spotted, a i teme su se promijenile. Spotted je postao svojevrsni oglasnik za izgubljeno - nađeno, prodaju pokretnina i nekretnina, traženje poslova, nuđenje poslova - i to kakvo. 

Spotted: Osijek-Slavonija je tako prije dva dana objavio iznimno neobičan oglas za posao. Mladi gospodin čiji podaci su poznati samo administratorima grupe Spotted je objavio status u kojem traži ženu koja bi malo 'začinila' svadbu njegova brata. Status je izgledao ovako:

 | Autor: Screenshot(Smitsonian Channel Screenshot(Smitsonian Channel

Iako je ova ponuda doista mnoge nasmijala te je status pokupio više od 900 likeova i 600 komentara, nisu svi komentari bili pozitivni. Jedna članica grupe je napisala i također "pobrala" hrpetinu lajkova.

 | Autor: Screenshot(Smitsonian Channel Screenshot(Smitsonian Channel

Što misliš, je li ovakvoj šali mjesto na ceremoniji vjenčanja ili ipak ne? 

Možda vas zanima Fuj, jabuke i keks! Mama se požalila na Facebooku na dar koji je sin dobio za rođendan i izazvala buru reakcija Rubrika Život Život

P.S. Žena za ovaj oglas je navodno već nađena!

Photo: Screenshot(Smitsonian Channel

Komentari 0