Život

Fuj, jabuke i keks! Mama se požalila na Facebooku na dar koji je sin dobio za rođendan i izazvala buru reakcija

  • Majka izrazila nezadovoljstvo poklonom koji je dobila od susjede
  • Obratila se za savjet u grupi na Facebooku
  • Brojne žene osudile su njezin postupak

Reakcija majke koja se pobunila oko poklona za sinov prvi rođendan izazvala je burne reakcije i potaknula mnogobrojne rasprave među ženama iz regije. Naime, majka koja je htjela ostati anonimna, obratila se ženama u grupi "Ženske priče" na Facebooku i požalila kako je sve lijepo pripremila, a od jedne gošće dobila samo kutiju keksa i kilogram jabuka.

"ANONIMNO sinoć mi gosti došli na prvi dječji rođendan od sina. Ja sam svega poredala po stolu i nisam stvarno žalila. Bilo je smokija, štapića, keksa, kisele... Međutim, kad su svi otišli kući, ja sam otvorila kese i bilo je svega i svačega, ali u jednoj kesi sam našla samo keks Domaćicu i kilogram jabuka. Ja sam bila u šoku i nije mi bilo dobro. Da me netko ponizi s takvom milošću. Ja sam zapisivala tko je što donio i točno znam da je tu kesu donijela jedna susjeda. Što biste vi napravile na mom mjestu, da joj vratim kesu? Zaboravila je reći i: 'keks sam otvorila, ali kupit ću drugi isti takav", stoji u objavi na Facebooku. 

 | Autor: Facebook Screenshot Facebook Screenshot

Sudionice grupe žestoko su osudile ovaj nesmotreni potez i stale u obranu žene koja je "dala koliko ima". "Znači strašno... Jesi li možda razmišljala o tome da ta osoba nema novaca pa nije nešto više kupila ili? Jadno je da u 21 stoljeću ljudi gledaju tko je što donio... Sorry, ali meni je ovo fuj...", "Toliko nisko si spala da gledaš koliko je tko donio!?! Toj ženi je to možda bilo zadnjih 30 kuna u novčaniku. Da ste mi mama točno bi me bilo stid vas" i "Možda je žena imala para za to, nije poklon bitan, nego da se djeca zabave. Kako vas nije sramota kao majku tako da razmišljate", samo su neki od komentara žena koji su se našli ispod ove objave.

 | Autor: Facebook Screenshot Facebook Screenshot

I dok je dio njih branio susjedu, a dio se nadao kako je riječ o šali, brojne žene komentirale su to kako je ona počastila svoje goste. "A što ti je trebala donijeti? Da stavi 1.000 eura da bi ti nahranila svoju pohlepu i sebičluk? Iskreno, ni ti se nisi pretrgla da ih počastiš nekim ekskluzivnim specijalitetima, nego 'bijednim' grickalicama", napisala je jedna od sudionica Facebook grupe.

Što ti misliš o ovom postupku majke?

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0