Život

Prekrasna trenerica ruši Internet svojim slikama prije i poslije 20 godina

Da je uredan i zdrav život ključ dobrog izgleda znamo odavno, no u slučaju Britanke Shapparell Dallas radi se o - istinskoj vječnoj mladosti! Naime, ona na svom Instagram profilu rekreira slike iz mladosti, prije 20 godina, a ostarjela nije niti - trena

Shaparell Dallas je 47-godišnja fitnes trenerica s Floride koja ima oko 30 000 pratitelja. Pa što sad, imaju neke druge fitness influencerice i puno veći broj pratitelja? No, ono što Shapparell izdvaja iz mase drugih Instagram-entuzijastica definitivno je činjenica da zahvaljujući sportu i zdravom načinu života ova divna žena kao da se zamrznula u vremenu.

 

A post shared by Shapprell Dallas (@shapprelldallas) on

Da joj godine laskaju najbolje pokazuju slike inspiracije. Shapparell svakih nekoliko postova objavi sliku u istoj odjeći, pozi i lokaciji na kojoj se slikala prije 20 godina, a rezultat je nevjerojatan. Ona doista nije ostarjela zahvaljujući svom pravilnom životnom stilu. Naravno, njezin zdravi lifestyle znači i veliko odricanje. 

 

A post shared by Shapprell Dallas (@shapprelldallas) on

Velika podrška i uzor joj je ostatak obitelj koji je također naklonjen sportu - suprug sportski trener Patrick te kćer Destiny, tinejdžerica koja je već napisala knjigu te osnovala on line klub koji okuplja mlade umjetnike. Cijela obitelj zabavlja pratitelje slikama s plaže na kojima izvode nemoguće akrobacije.

 

A post shared by Shapprell Dallas (@shapprelldallas) on

Shapparell ipak posebno nasmijava kada je smatraju sestrom njezine kćeri koja ima 18 godina: "Ljudi nam često kažu da izgledamo kao sestre što je meni nevjerojatno", izjavila je za Daily Mail 47-godišnja fitness trenerica.

 

A post shared by Shapprell Dallas (@shapprelldallas) on

Teško je ovako uopće zamisliti da je Shapparell Dallas zapravo bila zadirkivana zbog svog tijela i izgleda općenito dok je bila mlađa. Djeca su joj često govorila da je previše mršava i mišićava poput dječaka. Ipak, ona nije odustajala i sa 21 godinu je dobila licencu za trenericu. S današnjim suprugom Patrickom je u ranim 20-ima počela trenirati, danas su vlasnici on line tvrtke koja pomaže ljudima da transformiraju tijelo na bolje.

Možda vas zanima Naša poznata fitness trenerica razbija 5 mitova o teretani Rubrika Life&style Life&style

"Vježbam 5 puta tjedno, nikad ne pijem alkohol, jedem samo bijelo meso, a 90 posto moje dnevne prehrane su vlakna. Volim vježbanje i ne mogu zamisliti život bez sporta", zaključuje Shapparell.

 

A post shared by Shapprell Dallas (@shapprelldallas) on

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0