Život
čovječe ne ljuti se

Posljednji je trenutak da se prijaviš na Svjetsko prvenstvo u ''Čovječe ne ljuti se''!

  • Svjetsko prvenstvo u obiteljskoj igri ''Čovječe ne ljuti se'' održat će se 6. travnja u Varaždinu
  • Natjecati se mogu sve punoljetne osobe, a prijave traju do 4. travnja
  • Kotizacija za natjecanje košta 30 kn

Priznaj, koliko si živaca dosada izgubila igrajući ''Čovječe ne ljuti se''? Ukoliko je ona bila ili jest sastavi dio tvog života, možda je vrijeme da dokažeš svoje vještine na konkretnom natjecanju. I to - ni manje ni više - na Svjetskom prvenstvu u popularnoj obiteljskoj igri ''Čovječe ne ljuti se''. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martin Ježovita (@martinjezovita) on

Možda vas zanima Doznali smo recept zbog kojeg neke žene izgledaju mlađe i - odlučili ga isprobati Rubrika Beauty Beauty

Domaćin ovog natjecanja je Varaždin, a ono će se održati u Caffe baru Elephant 6. travnja, s početkom u 14 sati. Organizatori, udruga Trash, i ove godine najavljuju odličnu zabavu, a naglašavaju kako će se natjecatelji okušati u posebnoj disciplini igre ''Čovječe ne ljuti se'' - Ong Bak. Smisao discipline nazvane po junaku iz korejskih borilačkih filmova je slavljenje i pobjednika i poraženog pa će se to uistinu i dogoditi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanja-Ivan Savić (@vanjas_ways) on

Pobjednik će biti nagrađen peharom ''Zlatni banzek'' i novčanom nagradom u iznosu od tisuću kuna, dok će se gubitnici okititi ''Drekastom medaljom''. Osim posebne medalje, gubitnik će dobiti prigodnu kapu po kojoj će svi prepoznavati njegov trenutni status. Prijave za natjecanje su u tijeku i traju sve do 4. travnja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S i c l ø n e ⚓ (@siclone_) on

Prijaviti se možeš ako si punoljetna, a kotizacija za sudjelovanje iznosi 30 kn. Zainteresirani za nastup moraju poslati svoje ime i prezime, e-mail adresu, borbeno ime ili nadimak te godinu rođenja na e-mail info@trash.hr ili u inbox facebook stranice Udruge Trash. U trenutku prijave, za slučaj da si zaboravila, na mail će ti stići pravila igre i ostali detalji natjecanja. Upravo smo ti osmislili savršenu vikend zabavu! Zahvalit ćeš nam kasnije! 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0