Život

Poslala mu je pismo u ''Ljubav je na selu'', a sada su već dvije godine u braku

  • Ante se prijavio u show ''Ljubav je na selu'', a Karolina je poslala pismo
  • Dvije godine nakon showa, 2016. godine, vjenčali su se
  • Trenutno žive u Njemačkoj, imaju svoj obrt i ne žale zbog prijave na show

Ovih dana, show ''Ljubav je na selu'' opet je u centru pažnje televizijske publike. Mnogi se pitaju tko će od novih kandidata uloviti ljubav svog života i kakve su šanse da se to uopće dogodi. Ipak, da šanse postoje život je već pokazao na primjeru Ante Dogana (28) i Karoline Žalac (26) koji su se upoznali u showu 2014. godine, a oženili se dvije godine kasnije. O njihovoj ljubavnoj priči, vjenčanju, životu i samoj emisiji porazgovarali smo s Antom.   | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Ante i Karolina vjenčali su se u svibnju 2016. godine.

Ante zapravo nije prošao

''Suprotno od onog što svi misle, Karolina i ja nismo se upoznali na setu emisije. Naime, ona meni jest pisala, ali ja nisam prošao dalje. S obzirom da sam ja u to vrijeme radio kao novinar u Zagrebu, a ona je iz Karlovca, tamo smo se i upoznali. Naša ljubav nije planula pred kamerama, ali pismo je ipak bilo ključno'' - naglasio je Ante odmah na početku razgovora. Naravno, zanimalo nas je kakvo je to bilo pismo iz kojeg se kasnije rodila ljubav.  | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric ''Pismo je došlo s fotografijom. Nije bilo ništa posebno napisano. Predstavila se, rekla čime se bavi. Ona je radila kao fotograf u foto-video studiju svojih roditelja pa je naglasila da je ona fotograf, a ja grafički dizajner. Kao odlična kombinacija za neke poslove!'' - smije se Ante kojemu se svidjelo to što je pismo bilo duhovito, a ne pretenciozno. 

Možda vas zanima 5 kućanskih poslova uz ove ćeš trikove obaviti neočekivano brzo Rubrika Life&style Life&style  | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

3 mjeseca bili smo prijatelji

''Mi smo se družili. Ispočetka smo bili prijatelji. Istina, novinari su pisali da smo se upoznali preko televizije, ali nije to bilo baš tako. Ja nisam prošao dalje, a ona nije ni išla na snimanje. Mi smo se zapravo upoznali u Zagrebu, družili se i tek mi je nakon 3 mjeseca postala djevojka.'' - prisjetio se Ante. Mnogi su od njihove priče htjeli napraviti senzaciju, a njima se samo dogodila ljubav u neobičnim uvjetima. Dvije godine nakon showa, tada 24-godišnja Karolina i 26-godišnji Ante odlučili su se vjenčati.   | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Vjenčanje u Imotskom i odlazak u bijeli svije

''Vjenčali smo se 22. svibnja 2016. godine u Imotskom. Imali smo standardno, domaće vjenčanje. Da, nisam baš htio odstupati od tradicije. Imali smo okupljanje kod mene, bacanje jabuke. Ma, zapravo, oko svega smo se dogovorili usput. Njeni su stigli iz Karlovca i vjenčali smo se.'' - smije se Ante. Međutim, život u dalmatinskoj Zagori nije se pokazao kao idealna opcija za ovaj mladi i perspektivni par. ''Karolina se nakon svadbe preselila u Imotski. Dolje smo pokušali otvoriti tvrtku, ali tamo je sve to bila politika. Naposljetku nismo uspjeli pokrenuti naš foto-video studio u Imotskom. Tada smo se odlučili preseliti u Munchen. Ovdje smo ostvarili san o vlastitom foto-video obrtu, a bavimo se i web dizajnom i grafičkim dizajnom. Osim toga, imamo i druge poslove. Ja radim kao informatičar, a ona radi u vlaku.'' - kaže Ante koji se sa svojom suprugom okrenuo posve novu stranicu. Količina posla koju danas imaju ostavlja im premalo vremena, čak i za gledanje showa koji ih je zbližio.   | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Ante i Karolina na odmoru ''Kada uspijem, pogledam show ''Ljubav je na selu''. Ipak, imam posla pa često nemam vremena. Karolina i ja stvarno mnogo radimo.'' - kaže Ante koji nam je objasnio kako Karolina nije mogla sudjelovati u intervjuu jer je i sada i na poslovnom putu. Proširenje obitelji, kaže Ante, još uvijek ne planiraju: ''Još uvijek nemamo djecu, ali naravno da su u planovima. Još uvijek ne planiramo ništa konkretno, jednog dana.''  | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Počelo je kao šala, a zatim odredilo moj život

Antu smo pitali i kako danas gleda na svoju prijavu na ''Ljubav je na selu''. ''Nije mi žao. Iskreno, nije. Prijatelji i ja smo se zezali, oni su me prijavili. Ja sam to shvatio kao šalu. Zezancija, zezancija pa iz toga izašlo nešto ozbiljno. Showu ''Ljubav je na selu'' ipak dugujem to što je danas imam. Da nije bilo toga i moje zezancije, da se nisam prijavio, tko zna kako bih i kada uopće upoznao Karolinu.'' - zaključuje Ante. Njihova ljubavna avantura ide svojim tokom, a ljubavna priča obogaćena je iskustvom braka i života u inozemstvu. Nama preostaje samo da i novim kandidatima poželimo ovako romantičan rasplet situacija, a zaljubljenom paru još više sreće u budućnosti.

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • RosaF1

    Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko ... prikaži još!