Život

Ova žena želi isključivo oženjene muškarce i ne zanima je što je "razaračica brakova"

  • Čini se kako ne maštaju sve djevojčice o vlastitom "princu na bijelom konju". Neke ga samo žele posuditi
  •  32-godišnja Amerikanka otvoreno govori o tome kako je zanimaju isključivo veze s oženjenim muškarcima
  • Postoje li ikakvi benefiti takvih odnosa reći će ti Amy

Vjerojatno malo koja žena dok je djevojčica maštari o tome kako bi jednoga dana bila nečija ljubavnica. Ljubavnica je uvijek ona druga, ljubavnicu se krije, ona je k**** kriva za nesreću neke druge žene (nikako muškarac koji je prevario), i tako dalje i tako bliže. U svakom slučaju - biti ljubavnicom nitko ne voli i ne želi, a ako se to i dogodi - osoba se najčešće samo "našla" u toj poziciji.

To bi makar bilo logično, jel' tako? Možda si nekad i sama bila nekome ljubavnica, možda ti je bila prijateljica, a možda samo znaš za nekoga. Bilo kako bilo, priča je uvijek slična - ljubavnica je u suštini tužna žena koja uglavnom čeka "promaknuće" iz trenutnog statusa u status djevojke ili žene. Ona, u svakom slučaju, ne uživa u statusu ljubavnice.

Možda vas zanima Ispovijest prevarene žene: Želim da ljubavnica mog supruga zna ovih 5 brutalnih činjenica Rubrika Love&Sex Love&Sex

No, čini se da u ovo moderno doba u kojem su veze sve krhkije, a razvodi sve češći, kada je biti solo popularnije nego ikada prije, a otvorene veze nisu takav tabbu - nije nužno loše ni biti ljubavnica. Dapače, neki bi rekli - i poželjno. Ljubavnica je ta koja dobiva pažnju, darove i seks, dok slobodno živi svoj život neopterećena onim "dosadnim bračnim stvarima". 

Tako makar misli 32-godišnja učiteljica Amy Kupps iz Južne Karoline, piše Mirror. Nakon sušnog razdoblja koje je imala zahvaljujući lockdownu, Amy je spremna za novu vezu. Međutim, glavni uvjet za njezinog potencijalnog udvarača nije voli li više pse ili mačke, koliko ima novaca ili što radi. Glavni uvjet je - mora biti oženjen.

 | Autor: shutterstock shutterstock Ova 32-godišnjakinja, koja je u prošlosti već bila ljubavnica, kaže da je to sada "jedini način na koji želi doživjeti ljubav". Pritom ju nije previše briga ako usput uništi koji brak. Svoju neobičnu želju, ili čak fetiš, Amy opisuje: “Oženjeni muškarci žele popuniti prazninu koju imaju kod svoje sadašnje partnerice i to me jako uzbuđuje."

Također nadodaje kako je ne zanimaju dosadne stvari koje su dio svake veze kao što su plaćanje računa ili čiji je red da baci smeće. Naime, Amy je jednom već bila udana i čini se kako ju to iskustvo nije previše oduševilo.

U potrazi za oženjenim ljubavnikom, Amy priznaje kako ju najviše uzbuđuje tajnovitost nedopuštene afere. "Doživim toliki adrenalin od saznanja da riskiraju svoj brak da bi se sreli sa mnom." A ne smetaju joj ni skupocjeni pokloni od kojih nabraja dizajnerske torbice, nakit, frizure, pa i botoks tretmane. 

Otkriveno je što će najvjerojatnije spriječiti ljude da se upuste u ljubavnu aferu Možda vas zanima Istraživanje je otkrilo što će najvjerojatnije spriječiti ljude da se upuste u ljubavnu aferu Rubrika Love&Sex Love&Sex

Kaže kako svojim ljubavnicima često bude i psiholog te im savjetuje da ako je njihov brak došao do tog stadija da varaju, da je možda vrijeme da krenu dalje. Međutim, ona nikako ne želi biti ta. Ističe kako joj je najviše dragocjena njena neovisnost i činjenica da nikome ne mora polagati račune. U trenutku kada netko postane posesivan - prekida odnos.

Iako se voli družiti s oženjenim muškarcima (i ženama), Amy ipak ima neka pravila i granice. Naime, muškarci i žene njenih prijatelja su strogo zabranjeni. Kaže - "ne želim biti involvirana u nikakve drame i sigurna sam da bi me samo osuđivali".

(a mi smo sigurni da Amy sigurno negdje ima istetovirano "Only God Can Judge Me", op.a)

Photo: shutterstock

Komentari 0