Život

Oglas za prodaju auta nas je nasmijao, a kad pročitaš razlog prodaje - i tebe će

  • Oglas za prodaju BMW-a iz Srbije postao je hit na Twitteru
  • Ljudi ga dijele uz opasku da će ga kupiti samo zbog razloga prodaje
  • ''Automobil se prodaje isključivo zato što je kupljen bez suglasnosti supruge. Očito da rečenica 'Ok, radi što hoćeš' nema to značenje koje sam ja mislio da ima''

Navikli smo da se oko nas prodaje sve i svašta te da nam pred oči iskaču razni oglasi. No ovaj posljednji postao je pravi hit na Internetu. Korisnik Twittera podijelio je sliku oglasa koji ga je oduševio, moramo reći s razlogom. Naime, jedan čovjek stavio je u oglas da prodaje auto marke BMW 116 koji je nedavno kupio, ali je 'prisiljen' riješiti ga se.  Ono što je privuklo pažnju nije ni model auta ni njegove karakteristike već sam razlog koji je naveden u napomeni. 

 | Autor: Printscreen/Twitter Printscreen/Twitter

Iako mnogima nije bilo jasno zašto se prodaje novi auto s vrhunskom opremom, ova napomena je razjasnila stvari:

''Automobil se prodaje isključivo zato što je kupljen bez suglasnosti supruge. Očito da rečenica 'Ok, radi što hoćeš' nema to značenje koje sam ja mislio da ima''.  

Ovo nas je iskreno nasmijalo i možemo zamisliti razočaranje novopečenog, ali samo nakratko, vlasnika bmw-a, ali i lice supruge kad je oglas kojim joj je barem malo vratio milo za drago postao viralan. Korisnike Twittera je ovo oduševilo i mnogi su podijeli oglas uz opasku da će kupiti auto samo zbog napomene. 

Možda vas zanima Znanstveno je dokazano: izlazak s frendicama dvaput tjedno jako utječe na tvoje zdravlje. Evo zbog čega! Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: Marko Lukunic/Pixsell

Komentari 0