Život

Moraš vidjeti! Majka desetero djece snimila je svoju jutarnju rutinu i nama to izgleda - nestvarno!

Brojka od desetero djece mnogima je nezamisliva, ali youtuberica Taina Licciardo Toivola ima ih upravo toliko. U svojim vlogovima često prikazuje kako izgleda njena stvarnost i kako se u njoj snalazi, a mi moramo priznati da smo naprosto impresionirani njenim vještinama...

Četrdesetogodišnja Australka Taina Licciardo Toivola majka je čak desetero djece, a mnogima od nas ta je brojka prilično nezamisliva. I dok bi se majke diljem svijeta zapitale kako uopće preživi, ona u svojim fotkama i Youtube videima pokazuje da njoj to stvarno ne pada toliko teško. Dapače, ona i njen suprug, religijski propovjednik, žive u Finskoj i svojoj ulozi roditelja stvaaaarno se dobro snalaze!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MY WORLD 🌎 🎥NEW YOUTUBE🎥 video has been uploaded.🎥 Link in Bio. I hope you like it.❤️

A post shared by 🌿T A I N A LICCIARDO-TOIVOLA🌿 (@tainalicciardotoivola) on

Prije nekoliko tjedana, Taina je na svom Youtube kanalu objavila video o svojoj jutarnjoj rutini. Naravno, teško da 10 klinaca može stati u samo jedan video pa je svoje jutarnje rituale rasporedila u čak 3 videa. Njena djeca nalaze se u dobi od 20 godina do 6 mjeseci, a njihova imena, od najstarijeg do najmlađeg, su: Leonardo, Cleopatra, Jerusalem, D'Artangnan, Shakespeare, Romeo, Nefertiti, King James, Aphrodite i Omega.

Prva stvar koja je i više nego očita je Tainin nevjerojatno mladolik i njegovan izgled. U videu se vidi kako je ona uistinu minimalist po pitanju njege i šminke, ali vidljiv je nevjerojatno lijep ten i zdrav izgled kože. S obzirom da joj najmanja kći ima samo 6 mjeseci, moramo uočiti da je Taina u ludo dobroj formi. Vjerujemo da dobar dio toga duguje trčanjem za djecom, nema dvojbe!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌿T A I N A LICCIARDO-TOIVOLA🌿 (@tainalicciardotoivola) on

Druga, mnogima nevjerojatna i šokantna, je činjenica da se Taina ustaje prije 3 sata ujutro kako bi svoj dan započela u miru, prije nego što se djeca probude. Osim savršenog tajminga i organizacije visoke razine, ova mama uspije pronaći i vrijeme za čitanje, a ponekad i za vježbanje. Osim toga, svaki dan kuha oooogromne količine raznolike hrane za obitelj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌿T A I N A LICCIARDO-TOIVOLA🌿 (@tainalicciardotoivola) on

Osim toga, njena djeca pohađaju brojne aktivnosti, sviraju instrumente i uče strane jezike. Jako su aktivni i, kad je riječ o praćenju njihova tempa, ova mama je pravo čudo.  Definitivno će nam poslužiti kao inspiracija. 

Možda vas zanima Ovo sve mame razumiju - blogerica otkriva što sve zapravo stoji iza savršene obiteljske slike Rubrika Život Život

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0