Život

Ovo sve mame razumiju - blogerica otkriva što sve zapravo stoji iza savršene obiteljske slike

Blogerica Revie Jane Schultz je otkrila kako izgleda stvarni život iza savršene slike na Instagramu

Tajna uspjeha savršenog Instagram profila? Zgodan muž, puno vježbanja, divna dječica i millennial pink boja. Zna to i Revie Jane Schultz koja je zahvaljujući tom receptu dobila 175 tisuća pratitelja na Instagramu. Ipak, ova blogerica iz Australije otkrila je kako savršen život ima samo na Instagramu, na fotografijama, a u stvarnosti je mama kao i svaka druga - ima toliko posla da se ne stigne niti okrenuti, a o svemu progovara u opisima svojih naoko savršenih fotografija, koje dolaze sa samoironičnim hashtagom #pictureperfect.

 

A post shared by REVIE JANE (@reviejane) on

Javnost je odlično reagirala na fotografiju u kojoj blogerica Revie Jane pozira sa svoje dvije kćeri, odjevenima u kaki boju baš poput mame, pored koje je napisala što se zapravo dogodilo trenutak prije slike: "Savršena slika kažeš? Pa da samo svi vi s Instagrama znate da sam 5 minuta prije ove slike ribala ostatke eksplozije kakice sa svojih cipelica... Sada da vas upozorim da ne uspoređujemo svoj život s ovim malim Instagram okvirićima..."

 

A post shared by REVIE JANE (@reviejane) on

Također, i s ovim opisom bismo se mogle složiti. Ispod opisa slike se požalila svojim pratiteljima kako se osjeća u potpunosti poraženo, posebno nakon jutra u kojem su je njezine dvije curice u potpunosti iscrpile: "Kada sam konačno sjela u restoran pojesti doručak, željela sam svima poručiti kako se jasno osjećam i kako sam prije majčinstva imala stvari pod kontrolom!". Dodala je i ovo: "Vjerojatno će zvučati pomalo ludo da sam samo sjedila i jela svoj doručak dok mi moja 2-godišnja kći govori: "Nemoj tako mazati maslac na tost, mamice."

Možda vas zanima Hrvatski celebrity baby boom - ove dame su u slatkom iščekivanju Rubrika Stars Stars
 

A post shared by REVIE JANE (@reviejane) on

Također, Revie Jene je svom Instagram profilu dodala još jedan hashtag, ironični #ParentLife, za koji poručuje da je "bez milosti" i da ne postoji "izlaz iz ovog zatvora". "Ako bih mogla birati, radije bih se prijavila na noćenje u zatvor, da se malo odmorim", poručila je komično blogerica.

 

A post shared by REVIE JANE (@reviejane) on

Pratitelji zabavne blogerice su oduševljeni, a posebno pratiteljice: "Ovo je najstvarniji post koji sam ikad pročitala! Slažem se s ovim dijelom o zatvoru! Da su barem svi ovako iskreni. Hvala ti na ovome jer se sada i ja i ostale mame osjećamo da nismo same. Samo hrabro, curo", poručila joj je jedna od njezinih vjernih fanova. Mi se samo možemo složiti i nastaviti scrollati po profilu ove vesele Australke.

Pronađi više o ovoj temi na missMAMA, novoj članici naše miss obitelji. missMAMA prati te i podržava u
najvažnijoj ulozi u tvom životu - majčinstvu. 

 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0