Život

Mamu koja naplaćuje stanarinu kćeri tinejdžerici zasuli su kritkama, ali ubrzo su svi promijenili mišljenje

  • Mamu s TikToka pratitelji su napali jer je objavila kako svojoj kćeri tinejdžerici naplaćuje stanarinu
  • Ubrzo je snimila novi video i oštro im poručila da nije sve kako se čini
  • Iako joj stanarinu naplaćuje, otkrila je koji joj je glavni motiv i temeljni razlog

Mamu s Novoga Zelanda pratitelji na TikToku napali su komentarima jer svoju kćer, s kojom živi, tjera da joj plaća stanarinu. A ovo je još jedan dokaz da nije sve kako se na prvi pogled čini.

Naime, Kat Clark, na popularnoj je društvenoj stranici objavila video u kojem se sa svojom kćerkom, tinejdžericom Latishom, igra ubacivanja olovke u čašu pritom izgovarajući svoje želje. I tu je nastao problem.

@katclark86

Omg I can’t believe she got it in on that one 😅😭

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Njezina 18-godišnja kći rekla je da želi da cijelu godinu ne treba plaćati stanarinu, a pratitelji su ubrzo napali njezinu majku raznim komentarima. "Pusti svoju kćer da ima djetinjstvo! Ima 18! Ne bi trebala plaćati stanarinu!", glasio je jedan. Drugi je pak bio potpuno drugačiji. "Ljudima se ne bi svidjelo što moja 19-godišnjakinja i ja dijelimo račune 50-50, što uključuje i stanarinu", napisala je jedna majka.

Možda vas zanima Tinejdžerica na prekrasan način ilustrirala život s alopecijom Rubrika Life&style Life&style

Ipak, Kat je svojim sljedećim videom zaključila ovu raspravu i naizgled zaustavila kritike. "Pod broj jedan - zašutite. Doslovno, zašutite", rekla je. Svim komentatorima objasnila je zašto to čini. "Latisha plaća 50 dolara tjedno koji odlaze na njezin štedni račun tako da kad bude dovoljno starija da iseli ili kad poželi kupiti svoju prvu kuću ili stan, imat će novac tamo", ispričala je.

@katclark86

Reply to @mooooshhhhhhhhhh me. I’m the type of mum that does that. #parentsoftiktok #teenmum #adayinmylife

♬ original sound - Kat Clark

Na taj joj način želi osigurati budućnost, a istovremeno je učiti o stvarnom svijetu u kojem život nije besplatan. Ubrzo se atmosfera promijenila i hrpa komentatora krenula je s pozitivnim porukama.

"Kritika dolazi od roditelja čija odrasla djeca još uvijek žive doma s njima, i kojima još uvijek peru stvari, ali se i dalje žale kako im djeca nisu motivirana", glasio je jedan komentar.

@katclark86

I was just a kid, having a kid… ##teenmum ##mumanddaughter ##parentsoftiktok ##adayinmylife

♬ I'm Just a Kid - Simple Plan

U sličnoj priči, jedna je majka od kćerke tražila da sudjeluje u troškovima života. Dogodilo se to jer je izgubila financijsku potporu bivšeg supruga, a njezina je kći počela zarađivati pristojnu svotu.

Možda vas zanima Majka je zatražila 16-godišnju kćer da plaća stanarinu, mnogi su je podržali, rijetki nazvali "najgorom majkom" Rubrika Life&style Life&style

I dok se neki čude koliko (odrasle) djece zapravo uopće ne plaća stanarinu iako bi ih to učilo odgovornosti, drugi inzistiraju da djeca svakako moraju doprinositi kućanstvu u kojem žive, a tu su i oni koji svoju djecu ( koja to već odavno nisu) žele zaštiti od zločestog svijeta i tretiraju ih kao bebe nad kojima se istovremeno žale i prešutno im poručuju da nisu još dovoljno zreli za svijet odraslih.

 

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0