Život

Ljubav bez granica: "Volim 33 godine starijeg muškarca. Morala sam reći majci da je stariji od nje..."

  • Deanna se zaljubila u nešto starijeg muškarca, točnije, 33 godine starijeg od nje
  • U svojim 60-ima, Brian je bio stariji čak i od njezine 58-godišnje majke, ali 31-godišnjakinji to nije smetalo
  • Iako to njihove obitelji nisu odobravale, ovaj se par odlučio na veliku životnu prekretnicu, a nije im smetalo niti to što je on - oženjen

Australka Deanna Soldano pronašla je ljubav svojeg života, no to joj je umjesto sreće donijelo dosta brige i nerazumijevanja. Ova je 31-godišnjakinja podijelila svoju neobičnu ljubavnu priču koju njezina obitelj nije mogla prihvatiti.

Brian je bio hortikulturalist i uređivao vrtove u dječjoj bolnici u kojoj je radila. Jednog se dana, dok je bila na pauzi za ručak, na prozoru pojavio on. "Namignuo mi je i nasmiješio se", započela je Deanna.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

"Zarumenila sam se i pogledala je li kolegica nešto primijetila. Brian mi se već duže ubacuje - neobavezno, simpatično, s puno duha. To su mi zapravo najdraži trenuci na poslu. U odličnoj je formi jer radi na otvorenom, uz ostalo i fizički posao. Primijetila sam da je malo stariji, no nikad se nisam zapitala kolliko", prepričala je.

Nakon posla Brian joj je prišao i dao zanimljivu ponudu. "Radit ću preko vikenda, kad neće biti nikoga pa ako ti se da, mogla bi navratiti da mi pružiš moralnu podršku", rekao je samouvjereno.

Možda vas zanima 10 pitanja koja si moraš postaviti kad pomisliš na seks s kolegom s posla Rubrika Love&Sex Love&Sex

Deanna je bila iznenađena, no pristala je bez razmišljanja, puna volje, iako joj je ideja da preko vikenda dođe na posao zapravo bila suluda. "Te sam večeri otišla u krevet sretna, puna pozitivnih slutnji. Nije me baš pozvao da izađemo skupa van, ali ipak, to je poziv da se družimo kad nikoga nema u blizini i činilo mi se kao veliki korak naprijed."

Tada je Deanna imala 28 godina i živjela s mamom i bratom. "Nikome ništa nisam spominjala i krenula sam biciklom na posao tek kad su oni otišli od kuće. Vjerojatno sam i podsvjesno očekivala njihovo neodobravanje", prisjetila se. "Sjedili smo na klupi u vrtu i razgovarali. Napokon sam ga pitala koliko mu je godina. Malo je oklijevao, pogledao me u oči i rekao da ima 61 godinu."

Bilo joj je teško prikriti iznenađenje i izletjelo joj je: "Pa ne izgledaš tako staro". "U glavi sam brzo izračunala da je 33 godine stariji od mene. Stariji je i od moje mame! Zabrinuto me pitao kako bi moji roditelji reagirali da znaju da me na spoj pozvao čovjek njihovih godina. Zamislila sam se", rekla je.

Njezin je otac umro kad joj je bilo 11 godina pa je zaključila da joj u životu nedostaje očinska figura, netko na koga se može osloniti. "Kad sam mu rekla za tatu, stisnuo mi je ruku snažno. A onda mi je priznao da ima ženu. Potonula sam! Shvatio je da je to granica koju neću prijeći."

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Dok je Deanna to smatrala uvredljivim, on je samo dodao da je između njega i supruge sve gotovo. "Krenula sam kući istinski pogođena. Bacila sam se na kauč i frustrirano plakala. Brian je inače doista savršen za mene. Ozbiljan, duhovit i vedar i u svemu se odlično slažemo. Toliko je zanimljiviji, iskusniji i pametniji od tipova moje dobi. Sviđa mi se što je... muškarac, a ne dječak", rekla je.

Na poslu ga je izbjegavala, no nakon tjedan dana dočekao ju je na putu do posla. "Rekao je da želi sa mnom navečer razgovarati i sve mi objasniti. I pristala sam. Kad smo se našli rekao mi je rekao mi da su on i žena rastavljeni godinama, ali se nisu razveli i ostali su u istoj kući radi djece. Potom smo razgovarali satima. I tada smo se počeli potajno sastajati svaki dan. S njim sam bila sretna." 

Možda vas zanima Ova neobična ljubavna priča postala je veliki hit na internetu Rubrika Love&Sex Love&Sex

Došao je trenutak da sve ispriča mami pa je počela oprezno. "Rekla sam joj da sam se zaljubila. Počela je pljeskati i rekla da je samo to u životu čekala. "Tko je dečko, poznajem li ga", pitala je. "Ne poznaješ. Nije dečko...". Pogledala me iznenađeno. Odmah sam dodala, "On je muškarac. Radimo skupa, nešto je stariji, ali mi se jako sviđa", rekla joj je Deanna.

Možda vas zanima Je li ovo moguće? Muškarci stariji od 40 godina osobito se jako pale na dvije stvari Rubrika Love&Sex Love&Sex

Kad ju je mama upitala koliko je stariji, oklijevala je. "Pa... 33 godine", priznala sam sa čvorom u trbuhu. Nisam joj mogla pogledati u oči. "On je znači stariji od mene", rekla je užasnuto. Ona je imala 53 godine i Brian je od nje bio stariji sedam godina. "Deanna, ti uopće ne razmišljaš o svojoj budućnosti", prasnula je. Bijesno sam joj odgovorila da ne želim opet o "njezinim unucima" jer sam joj odavno rekla da ne želim imati djecu", odlučila je.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Veza s Brianom postajala je sve snažija. Na poslu su je skrivali jer nisu željeli hrpu pitanja i sumnji, ali Deanna je počela često ostajati kod njega i preko noći. Nakon sedam mjeseci se i preselila. "Odlučili smo svoju stalnu i ozbiljnu vezu podijeliti i s obiteljima. Tog sam se trenutka jako bojala. Svaki čudan pogled na javnom mjestu, u barovima ili restoranima podnosila sam odlično, ali znala sam da ću to puno teže podnijeti u krugu svoje obitelji", rekla je.

Na večeri je situacija bila - neugodna. "Jedino je moja mama pokušala razgovarati s Brianom, ostatak obitelji pravio se da on ne postoji. Kad smo se vratili kući, rekao mi je da više nikada ne ide na obiteljsku večeru s mojima. Nisam željela izgubiti toga predivnog muškarca, ali nisam se mogla do kraja odreći obitelji. I kad smo pozvali Brianovu obitelj k nama na ručak, sve je završilo svađom", prisjetila se Deanna.

"Svaka njihova natuknuta uvreda jako me boljela, ali rekla sam si da je jedino važno da smo nas dvoje sretni. Jedino što u našoj vezi nije kako treba dolazi od drugih", odlučna je. Otkad su zajedno životi su im postali uzbudljiviji - proputovali su Aziju i letjeli padobranom.

Možda vas zanima Što smo stariji – to nam je seks bolji! Rubrika Love&Sex Love&Sex

Nakon tri mjeseca zajedničkog života, vratila se kući s posla i ugledala stan pun svijeća. "Brian mi je pružio kartonsku vrećicu. Nisam u prvom trenutku shvatila što želi, no onda sam ugledala kutijicu. Skoro sam se onesvijestila kad sam vidjela dijamantni prsten koji je dao napraviti za mene od zaručničkih prstena svoje mame i bake", oduševljeno se prisjetila.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

"Plakala sam od sreće nakon što sam prihvatila njegovu bračnu ponudu. Mislim da ćemo se vjenčati u Las Vegas, u kapelici s matičarem Elvisom.  I još jedno, moja sreća i Brianova narav potpuno su preobrazili moju mamu. Ona ga voli i odnosi se prema njemu kao prema sinu iako je stariji od nje", presretna je Deanna koja zaključuje da nitko ne zna što mu donosi sutra, ali zna da dok je Brian kraj nje, bit će sretna.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0