Život

Brojne zvijezde pozvale su u pomoć maloj Mili - još uvijek možeš donirati

  • Još uvijek traje humanitarna akcija za pomoć malenoj Mili Rončević
  • Cijela zemlja se ujedinila da skupi 2,8 milijuna dolara, iznos koji će djevojčici omogućiti da otputuje na liječenje u Ameriku
  • Akciju su podržale i brojne zvijezde - nogometaši, pjevači, glumci...

Otkada se prošlog tjedna u medijima pojavio poziv za pomoć dvogodišnjoj djevojčici Mili Rončević, cijela zemlja se ujedinila i neumorno pokušava skupiti 2,8 milijuna dolara, iznos koji će djevojčici omogućiti da otputuje u Ameriku te počne s terapijom koja bi joj mogla spasiti život. Mala Mila prošlog je proljeća oboljela od akutne mijeloične megakariocitne leukemije AML M7, opasne bolesti koštane srži.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Love Croatia (@volimhrvatsku) on

Njena obitelj već je rasprodala imovinu, ali njihova ušteđevina nije bila ni približno dovoljna da skupe potreban iznos. Kako pokazuje stranica Life For Mila, na kojoj je moguće pratiti stanje skupljenog novca, dosada je prikupljeno milijun i 738 207 dolara, a do konačnog iznosa dijeli nas još milijun dolara. Ovoj akciji dosada su se priključile i brojne zvijezde.

Koncert u Klubu Roko

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Mijatović (@leamijatovich) on

U nedjelju navečer, 31. ožujka, u zagrebačkom Klubu Roko održao se veliki humanitarni koncert namjenjen prikupljanju sredstava za liječenje male Mile. U klubu na Jarunu zapjevali su Lea Mijatović, Bang Bang, Dino Jelusić, Jure Brkljača, Alen Đuras i brojni drugi. 

Sportaši za Milu

U pomoć maloj Mili priskočile su i naše najveće sportske zvijezde. Među prvima se definitivno istaknuo izbornik Hrvatske nogometne reprezentacija Zlatko Dalić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Love Croatia (@volimhrvatsku) on

Daliću se brzo pridružio i kapetan repke, Luka Modrić, koji se također fotografirao s natpisom, a postove s brojevima računa objavili su Mateo Kovačić, Ivan Perišić, Ivan Rakitić, Ante Rebić, Duje Ćaleta Car i brojni drugi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Love Croatia (@volimhrvatsku) on

Akciji su se priključili brojni pjevači i pjevačice

Naravno, nije sve ostalo samo na sportskim zvijezdama. Akciju je podržala i pjevačica Franka Batelić čija fotografija s natpisom također kruži Instagramom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vedran & Franka Ćorluka (@vedranxfranka) on

Mlada nada hrvatske glazbene scene, Mia Dimšić, također se fotkala s natpisom te poručila: ''Dijelite dalje, svaka kuna i dobra namjera puno znače! ❤️🦋''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia (@miadimsic) on

U pomoć je i pozvala Mijina kolegica Zsa Zsa te poručila kako je svoj prinos dala. ''Uplatila sam i ja, nemojte misliti da samo “žicam” i “slikam” se... nemojte samo gledati, i najmanji vaš znak pažnje može spasiti život.'' - poručila je mlada Varaždinka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZSA ZSA (@zsazsa_music) on

Akciji se priključio i njihov stariji kolega - pjevač Jole. I sam otac tri djevojčice i inače neaktivan na Instagramu, ovome je postove na svojim društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jole (@joleofficial) on

Instastorye s brojem računa podijelili su i brojni drugi. Maja Šuput, Lana Klingor Mihić, Luka Nižetić, Marko Grubnić, Doris Pinčić, Ella Dvornik, Andrea Andrassy, Janko Popović Volarić, Goran Višnjić, Slavko Sobin samo su dio dugačkog popisa imena. 

Photo: Miss7/PR

Komentari 0