Stars

Zvijezdu showa "Život na vagi" iznenadili "doživotnim ugovorom o treniranju" i još jednim - super poklonom

  • Jelena Putnik je na poklon od svojih klijentica dobila skuter!
  • Djevojke su joj pripremile i "Ugovor o doživotnom treniranju" te ju još jednom ostavile bez teksta
  • Svoje je oduševljenje podijelila i sa svojih 16 tisuća pratitelja na Instagramu 

Jelena Putnik, bivša kandidatkinja RTL-ovog showa "Život na vagi", sada licencirana trenerica, je na poklon od svoje dvije klijentice dobila - skuter! Svoj (pozitivni) šok i nevjericu je odlučila podijeliti i sa svojim Instagram pratiteljima, a objava je vrlo brzo počela prikupljati lajkove i pozitivne komenare:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Putnik - Jele (@jelenaputnik_jele) on

"Znači po prvi puta otkako vodim Instagram i Fejs, mogu reći da sam nakon večerašnjeg događaja ostala bez riječi... Naime, za poklon sam od svoje dvije klijentice dobila skuter 😍❤🤩... da, osim što mi je 1000000000000 upitnika još iznad glave, jer ne znam stvarno čime sam ja to zaslužila, sretna sam u galaktičnim razmjerima i osim što se mogu najponiznije zahvaliti, ne znam što bih više rekla. Baš sam iznenađena i ostala sam bez teksta. Ovo mi je toliko olakšalo život jer odnedavno nemam bajk (ukrali su mi ga)... a ono što je još bitnije, nekako, shvaćam da na ovom svijetu uistinu ima nesebičnih ljudi koji pomiču granice svojim postupcima..." 

Možda vas zanima Žene sve više ovako uklanjaju dlačice s nausnice i brade! Rubrika Life&style Life&style

Jelenino se uzbuđenje moglo isčitati iz svakog retka, a ono što je još važnije - prekrasan odnos koji ima sa svojim klijenticama koje poznaje tek par mjeseci. "Te cure znam tek par mjeseci, dapače, "maltretiram" ih i stišćem na treninzima. Kako uistinu imam otvoren odnos sa svojim klijentima, jer kako tražim od njih da mi pričaju i otvaraju se, tako ni ja pred njima nemam tajni pa sam se nekada valjda "požalila" kako radim dva posla i skačem po cijelom gradu, a i nedavno sam se kao dijete razveselila vozeći skuter od upravo te dvije dame pa se, eto, u njima rodila ta nesebična ideja".

Možda vas zanima Bivši kandidati 'Života na vagi' pokazali svoje nove linije u kupaćim kostimima i izgledaju sjajno Rubrika Stars Stars

Divne su klijentice pripremile i "Ugovor o doživotnom treniranju" u kojem su na maštovit i duhovit način izrazile svoja "očekivanja" od Jeleninih treninga. "Bravo za dame!", "E pa to samo govori da moraš imati lavovsko srce", "Super! Pametno i polako vozi""Ne znaš čime si to zaslužila? Ti si LEGENDA ženo, takva se ne rađa 2x! Curama svaka čast, jako lijepo od njih!", komentirali su Jelenini pratitelji.

 | Autor: Instagram/@jelenaputnik_jele Instagram/@jelenaputnik_jele Podsjetimo, Jelena je u show "Život na vagi" ušla sa 112,9 kg, a izašla s nevjerojatnih 77,7 kg. Ta se brojka i dalje smanjuje s obzirom da je preokrenula svoj život iz temelja i da je treniranje pretvorila u posao kojeg obožava. Njezin je Instagram profil prava inspiracija za sve ljude željne promjene i dokaz da ništa nije nemoguće, a da su zdrava i uravnotežena prehrana i kretanje ključ zdravog i fit života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Putnik - Jele (@jelenaputnik_jele) on

Photo: Instagram/@jelenaputnik_jele

Komentari 0