Stars

Bivši kandidati 'Života na vagi' pokazali svoje nove linije u kupaćim kostimima i izgledaju sjajno

  • Bivši kandidati ''Života na vagi'' ovog ljeta su pokazali svoje figure u kupaćim kostimima
  • Neki od njih su ih tako odjenuli prvi put nakon puno godina
  • Pogledaj fotke kandidata dok čekaš početak nove sezone ovog popularnog showa

Uoči početka snimanja nove, četvrte sezone popularnog showa ''Život na vagi'', objavljeno je kako će se umjesto dosadašnjih Sanje Žuljević i Maria Mlinarića pojaviti novi treneri - Maja Ćustić i Edin Mehmedović. I dok mi s nestrpljenjem očekujemo nove epizode, kandidati prošle sezone uživaju na ljetnom odmoru i ponosno pokazuju svoje nove figure. Da su zaista usvojili zdrave navike i da im je treniranje postalo drago, dokazuju i svojim objavama na društvenim mrežama. 

Možda vas zanima Isprobala sam pekmez i ulje za ubrzano tamnjenje na bazi oraha spravljene prema stogodišnjoj formuli. Ovo me je iznenadilo Rubrika Beauty Beauty

Nina Martina Korbar

Lijepa plavokosa Nina Martina (26) svoju novu liniju pokazala je u dvodijelnom kupaćem kostimu u Crikvenici. Sliku je objavila na Instagramu, a uz nju je napisala: ''Napokon sam dovoljno samouvjerena da mogu pozirati u badiću i kao i sve druge cure objaviti normalnu, ljetnu fotku u badiću s plaže. 😃😃👙👙☀️☀️ #napokon''. Objava je oduševila njezine pratitelje koji su bili puni komplimenata i podrške te su joj savjetovali da se ne obazire na zločeste komentare. Inače, Nina je u show ušla sa 124 kilograma, a dosad je izgubila više od 50 kilograma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NinaK 🙏🏻 *NMK* (@nina_martina_korbar_) on

Josipa Lopac

Još jedna prošlogodišnja natjecateljica, Josipa Lopac (26) pokazala je kako danas izgleda u kupaćem kostimu. Objavila je sliku na kojoj stoji pored mora u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu u Senju gdje živi sa suprugom. Uz objavu je napisala: ''Iiiiiiiii napokon ove godine sam se prvi put okupala 🏖🏖🏖🏖 Je da je bilo meni hladno, ali izdržala sam 😁😁 #more #plaža #kupanje#uživancija''.  Josipa je, sjećamo se u showu priznala da ne zna plivati, no i tamo je savladala i tu vještinu. U ''Život na vagi'' ušla je sa 146 kilograma, a na posljednjem televizijskom vaganju je imala 89 kilograma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Lopac (@josipa_lopac) on

Alen Abramović 

Pobjednik treće sezone ''Života na vagi'' Alen Abramović (42) u show je ušao kao najteži kandidat s čak 181,3 kilograma, a u finalu je imao 94,9 kilograma. Koliko uživa u svojoj novoj liniji dokazuje čestim objavama na društvenim mrežama. Nedavno je objavio i sliku s Korčule gdje uživa u kupanju, a uz fotku je napisao: '' Prošlo ljeto kupao sam se u vlastitom znoju, red je na pravi kupanac u našem predivnom Jadranu! Nakon mnogo teških ljeta, ovo je milina napokon, sve je lakše!🌞🙏💪🌴#nothingisimpossible
#mysugarisraw#fitnesstransformation#summervibes'' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alen Abramović (@alen_a.c.o.abramovich) on

  Možda vas zanima Sanja i Mario su otišli - evo što znamo o novim trenerima 'Života na vagi' Rubrika Life&style Life&style

Mario Mandić

Bivši natjecatelj Mario Mandić (26) još jedan je kandidat koji se pohvalio svojom novom linijom na plaži. Kad je ušao u show, Mario je imao više od 160 kilograma, a nakon što je izgubio više od 50 kilograma, sad vježba kako bi postao fitness trener. I on je tople, ljetne dane iskoristio za odlazak na plažu na kojoj je pozirao bez majice. Uz objavu je napisao: ''Vitamin Sea + Vitamin D 🌞🌊😎 #sea #sun #vacation#relaxation''. Slike zadovoljnog mladića oduševile su brojne pratitelje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Mandic (@mario_mandic86) on

Marko Kregar

Dok neki njegovi bivši kolege uživaju diljem Jadrana, Marko Kregar je osvježenje pronašao na gradskom bazenu. Marko koji se često hvali svojim novim izgledom, u showu je skinuo preko 60 kilograma, a sa zdravim načinom života nastavio je i izvan kuće. Uz fotku je napisao: ''Lagani popodnevni kupanac na Zg bazenima u vlastitom džemperu jer di god ja idem ide i on sa mnom... Dobar način za skrivanje pločica koje su dobro skrivene al Boze moj tu su negdje i tko zna možda izađu,a možda ostanu dobro skrivena tajna 🤷‍♂️🤷‍♂️''. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Kregar (@marko_2407official) on

Jelena Putnik 

I natjecateljica druge sezone ''Života na vagi'' Jelena Putnik hvali se svojom linijom na kojoj naporno radi. Jelena je u show ušla sa 112, 9 kilograma, a izašla je 67,7 kilograma. Osim što je izgubila veliki broj kilograma, postala je i ne-finalistica koja je osvojila utješnu nagradu od 50 tisuća kuna. Nakon izlaska iz showa, Jelena nije prestala vježbati te je postala fitness trenerica. Na svom Instagram profilu, Jelena često objavljuje fotografije s motivacijskim porukama te slike na kojima uspoređuje kako je izgledala prije showa, a kako izgleda danas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Putnik - Jele (@jelenaputnik_jele) on

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!  

Photo: Instagram/@nina_martina_korbar_

Komentari 0