Stars

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar konačno zajedno u javnosti, izbjegavaju to već osam godina

  • Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar pojavili su se na otvorenju jednoga salona ljepote
  • Budući da se par u javnosti rijetko pojavljuje, taj je događaj izazvao veliko oduševljenje
  • Svoju ljubav brižno čuvaju od medija već osam godina zadržavajući je u svojoj privatnosti

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar pojavili su se na otvorenju salona ljepote u centru Zagreba. Okupila su se tu brojna poznata lica, a ljubavni par koji se u javnosti rijetko pojavljuje oduševio je, izgleda, sve okupljene, kao i medije.

Bivši nogometaš i glumica zajedno su već osam godina, a samozatajan par svoju ljubav uspješno čuva od znatiželjnika.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Za ovu priliku uspješna glumica odjenula je odijelo, dodala kravatu i look zaokružila bijelim tenisicama. Njezina bujna i kovrčava kosa po kojoj je dobro poznata uspješno je dospjela u prvi plan. Niko se pak odlučio za ležerno izdanje u košulji i šalom oko vrata.

Zrinka Cvitešić Možda vas zanima Zrinka Cvitešić je vrlo emotivno progovorila o obitelji: "Ovo ima najmanje veze sa mnom" Rubrika Stars Stars

Zrinka i Niko upoznali su se 2012. godine, nakon što se on razveo od tadašnje supruge, a Zrinka izašla iz dugogodišnje veze. Vezu su započeli u Londonu, gdje je Niko tada igrao nogomet, a Zrinka bila angažirana u kazalištu. Budući da je nogometaš dolazio na njezine predstave, družili su se i nakon izvedbi tijekom čega je, kako navode, počela i njihova ljubav.

Možda vas zanima Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić uživaju u Dubrovniku - ona, sva u bijelom, izgleda senzacionalno Rubrika Stars Stars

Već osam godina uspješno se čuvaju medijskog povećala pa svako njihovo javno pojavljivanje izaziva medijsku pozornost, ali i vraća vjeru u jednostavnost odnosa koji brižno zadržavaju za sebe i kao javne osobe svoju privatnost čuvaju gdje joj je i mjesto - između sebe.

Photo: Pixsell

Komentari 0