Stars

Ekskluzivno: Evo koju Matijinu haljinu danas nosi Zrinka Cvitešić

Samo vas misice vodimo na probu haljine Matije Vuice koju će Zrinka Cvitešić nositi na večerašnjoj premijeri predstave 'Tko pjeva zlo ne misli'. Prva pogledaj čarobnu Matijinu kreaciju

Povratak Zrinke Cvitešić na pozornicu HNK svi sa oduševljenjem iščekuju, a to su potvrdile i prepune generalne probe uoči današnje svečane premijere najiščekivanije predstave pod redateljskom palicom Renea Medvešeka. Radi se, naime, o kazališnoj adaptaciji kultnog filma 'Tko pjeva zlo ne misli', u kojoj je jedna od glavnih uloga ona Ane Šafranek. A upravo će tu glavnu ulogu u kazališnom komadu odigrati diva hrvatskog glumišta  - Zrinka Cvitešić! 
 | Autor:

Uz glumački, u ovoj će predstavi lijepa Zrinka pokazati i svoj veliki pjevački talent, koji ju je i doveo do osvajanja najprestižnije britanske kazališne nagrade Laurence Olivier, za najbolju glumicu u mjuziklu 2014. godine. 

Moramo priznati, baš nas apsolutno sve zanima o Zrinki i ovoj predstavi, pa smo zavirili u tajne odaje modne kreatorice Matije Vuice, koja već tradicionalno kreira za Zrinku Cvitešić. Osim što Zrinka obožava Matijine kreacije, njih su dvije i dugogodišnje prijateljice pa kreirati bajkovitu haljinu nije problem!

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić
 

"Moja Zrinka mi je ostala vjerna, a iako već odavno znamo kada je premijera, opet smo to ostavile za nekoliko zadnjh dana. Ali, tako smo već naviknule funkcionirati. Razmišljale smo kako da zadržimo dašak retra i dobijemo glamur Hollywooda. Između dvije solucije odlučile smo se za jednostavnu liniju koja podcrtava njenu krhku građu i daje štih zlatnog doba Hollywooda. Svila protkana crnim staklenim perlama tek vidljivog cvjetnog motiva i sve na podlozi od bijelog organdija daje profinjenost crno-bijele teksture. I duboki dekolte je tu, koji Zrinkinoj nježnoj građi daje još veću glamuroznost", rekla nam je Matija i dodala da jedva čeka vidjeti Zrinku na pozornici.
A i mi, jer ova premijera će zasigurno biti modno-kazališni spektakl pošto su svi preduvjeti tu: hit-predstava, hit-glumica i hit modna-kreatorica!  

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić Matija i Zrinka već dulje surađuju, ovo je samo jedna od kreacija naše dizajnerice koju je glumica nosila

Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0