Stars

Zoran Šprajc raznježio se zbog susreta sa simpatijom iz mladosti

  • U RTL Direktu Zoran Šprajc ugostio je Mirjanu Bohanec Vidović koja se proslavila ulogom Ane Šafranek
  • Kasnije se pohvalio i zajedničkom fotografijom na Instagram profilu
  • Voditelj je otkrio kako mu je Mirjana simpatija iz mladosti
  • Oči su mu zasuzile kad je operna pjevačica zapjevala 
Možda vas zanima Što kaže horoskop, koji parfem najviše odgovara tebi, a koji tvom muškarcu? Rubrika Beauty Beauty

U sinoćnjem RTL Direktu, voditelju Zoranu Šprajcu ispunio se dječački san te je ugostio opernu pjevačicu Mirjanu Bohanec Vidović koja se proslavila ulogom Ane Šafranek u kultnom filmu 'Tko pjeva zlo ne misli'. Nakon emisije na svom Instagram profilu objavio je zajedničku fotografiju uz koju je napisao: 'Ko klinac sam bio do ušiju zaljubljen u nju i evo nakon 40 godina konačno sam je zagrlio 😊 Predivna gospođa Mirjana Bohanec Vidović, predivna Ana Šafranek iz predivnog filma #tkopjevazlonemisli  #najfilm  #diva  #anasafranek❤  #fulir #50godinaposlije  #RtlDirekt''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Onaj Šprajc (@zoransprajc) on

Mirjani je uloga Ane Šafranek bila jedna od rijetkih filmskih uloga, a uvijek je više voljela kazalište te je godinama bila operna solistica u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu. Kasnije je ušla u diplomatske vode te bila pomoćnica ministra vanjskih poslova. Lani je zbog promocije žena u kulturi, diplomaciji i humanitarnom radu proglašena i Zagrepčankom godine, piše Vijesti.hr.

Možda vas zanima Kriterij je čudan, ali postoji 6 osobnosti frajera. Koji je tvoj? Rubrika Life&style Life&style

Na kraju intervjua, Zoran Šprajc zamolio ju je da zapjeva song iz filma snimljenog prije 49 godina, a koji vole sve generacije. Lijepa gospođa Mirjana odabrala je pjesmu ''Ja ljubim'', a voditelja je toliko raznježila da su mu oči zasuzile. 

Photo: instagram @zoransprajc

Komentari 0