Stars
Glumac Burak Özçivit domaćoj publici najpoznatiji je po ulozi Bali-bega

Zgodni Bali-beg samo jednom fotografijom pokazao što misli o glasinama o svome razvodu

  • Glumački par Fahriye Evcen i Burak Özçivit osvojili su domaću publiku ulogama u brojnim turskim sapunicama, ali pozornost plijene i svojim privatnim životom 
  • Turski medii još su prošle godine pisali kako su roditelji sinčića Karana suočeni s brojnim razmiricama i nesuglasicama te da se nalaze i pred razvodom
  • Izgleda kako je fotografijom s odmora Burak pokazao da ljubav u njegovom braku ipak cvjeta, a svoje obožavateljice pokušao je i dodatno udobrovoljiti Instagram sadržajem

Glumac Burak Özçivit, kojeg domaća publika ponajviše pamti po ulozi vojskovođe Bali-bega u turskom TV spektaklu 'Sulejman Veličanstveni', već se odavno upisao na listu miljenika mnogih žena. Zato je i ljepši spol s nestrpljenjem nagađao o bračnom statusu 36-godišnjeg glumca koji s godinu dana mlađom glumicom Fahriye Evcen u bračnu luku uplovio 2017 godine. 

Možda vas zanima Nevolje u raju: najpopularniji turski glumac Bali-beg optužen da je zlostavljač? Rubrika Stars Stars

Šuškanjima o razvodu koja se posebno bila glasna zadnjih godinu dana, glumac je sada spontano stao u kraj objavivši fotografiju s omiljene ljetne destinacije – Bodruma. Zgodna turska zvijezda ipak ne uživa sama već mu su u morskim radostima i opuštanju pridružuju supruga i njihov sinčić Karan. 

Osim što je podijelio fotografiju u svojem najdražem društvu i morskom izdanju, Bali-beg nije propustio razveseliti brojne obožavateljice fotkom s plaže dok pokazuje golo torzo. Ženski dio publike uputio mu je brojne komplimente pa i ‘zažmirio na zaista lošu kratku frizuru’. 

‘’Spusti tu kameru još niže’’, ‘’Zamalo sam dobila srčani udar zbog ove fotografije’’, ‘’Ovo je muževan muškarac’’, komplimenti su kojima su ga počastili neki među 18 milijuna pratitelja. 

Hoće li sinčić Bali-bega lomiti srca kao i slavni otac? Mnogi misle kako je mali Karan slika i prilika oca

Jedan od najseksepilnijih turskih glumaca mnogim je obožavateljicama slomio srce skrasivši se s glumicom Fahriye Evcen, ali prošle godine  godine turski mediji raspisali su se o brojnim prepirkama i razmiricama koje su neuspješno pokušavali sakriti od javnosti, a šuškalo se čak i  razvodu braka.

Mediji su navodili kako se glumac teško se bori s depresijom svoje supruge te da s njom ulazi i u nesuglasice oko odgoja djeteta.

No, čini se kako je glumac posljednjim fotografijama na Instagramu pokazao da je takav scenarij prilično daleko od istine. 

 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0