Stars
Burak Özçivit, poznatiji kao Beli-beg iz serije Sulejman Veličanstveni

Hoće li sinčić Bali-bega lomiti srca kao i slavni otac? Mnogi misle kako je mali Karan slika i prilika oca

  • Sinčić glumca Buraka Özçivita, poznatog po ulozi Bali-bega u seriji ‘Sulejman Veličanstveni’, prava je silika i prilika svoga oca
  • Barem tako misli vojska pratitelja turskog glumca koji nerijetko pokaže i obiteljske fotke
  • Ovaj put sve je raznježio trenutkom s jednogodišnjim Karanom koji mu sjedi u krilu u automobilu

Kao da mu ne nedostaje paženje brojnih fanova na društvenim mrežama, turski glumac Burak Özçivit sada je još dodatno raspametio brojne pratitelje. Naime, zgodni ‘Bali-beg' pokazao je svog jednogodišnjeg sinčića Karana koji mu uživa u krilu dok obojica sjede na vozačevom mjestu u automobilu.  

Možda vas zanima Bali-beg je pomijenio imdž, ali nisu baš sve obožavateljice zadovoljne. Kako se tebi sviđa? Rubrika Stars Stars

Mnoge pratiteljice nisu mogle ostati immune na ovako sladak prizor na koji se vrlo brzo nadovezalo tisuće komentara te preko milijun i pol lajkova. Mnoge od njih zaključile su kako je dječačić slika i prilika oca

‘’Mini Burak’’, ‘’Tako je zgodan, poput tate’’, Kakav otac, takav sin’’, ‘’Ima oči poput svog oca’’, ‘’Burakx2’’, ‘’Najslađi dječak kojeg sam ikada vidjela, ima najslađe oči’’, komentirali su neki od vjernih fanova. 

No, nisu zaboravile ni komentirati zgodnog glumca. ‘’Slađi je otac je nego sin’’, ‘’Zgodan’’, neke su od poruka od mnoštvo izjava ljubavi. 

Nevolje u raju: najpopularniji turski glumac Bali-beg optužen da je zlostavljač?

Mali Karan plod je ljubavi Buraka i glumačke kolegice Fahriye Evcen s kojom je stupio u brak 2017. godine u Istanbulu. Par se na doživotnu vjernost obvezao nakon četiri godine veze. Ipak, mediji su u nekoliko navrata pisali o nesuglasicama u bračnom odnosu  kao i mogućem razlazu.

Glasine je svojedobno komentirao i sam glumac kada je naveo da su on i Fahriye kod kuće jedna sasvim obična obitelj, iako su slavni. Dodao je kako su bili svjesni svih izazova kada su se upuštali u odnos kao i da nemaju nikakvih problema već vrlo uspješno izlaze na kraj s izazovima. 

Bračni par koji se zaljubio tijekom snimanja na jednoj od turskih sapunica uživaju u svome braku,  a vjerujemo i posebno u svojim roditeljskim ulogama. 

Photo: Instagram@silvi.gjo

Komentari 0