Stars

Bali-beg je pomijenio imdž, ali nisu baš sve obožavateljice zadovoljne. Kako se tebi sviđa?

  • Zgodni Turski glumac Burak Özçivit odlučio se na promjenu koja se baš i nije svidjela svim njegovim obožavateljicama
  • Naime, glumac je skratio svoju kosu zbog koje je, prema mnogim obožavateljicama, djelovao markantno
  • Je li Bali-beg novim look-om izgubio ponešto od svoje seksepilnosti, provjeri u nastavku

Fatalni turski glumac Burak Özçivit, poznat po ulozi Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni', uživa naklonost svojih obožavateljica koje pomno prate svaki njegov korak. Jedan od najseksepilnijih turskih glumaca mnogim je obožavateljicama slomio srce skrasivši se s glumicom Fahriye Evcen, s kojom je proslavio i treću godišnjicu braka, a sad je, čini se, ponovo našao način da oneraspoloži neke od njih. Naime, glumac je najprije objavio fotografiju iz frizerskog salona uoči šišanja koja je već naišla na poneka negodovanja. 

Možda vas zanima Je li Bali-beg dobio konkurenciju? Alp Navruz novi je seks simbol turskih serija, a njegov ljubavni život posebno je intrigantan Rubrika Stars Stars

‘’Zašto to radiš, prezgodan si s ovom frizurom. Molim te, reci da šališ’’, uputila mu je apel jedna od njegovih pratiteljica na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saçlara veda .Özlenen günlere doğru.✂️

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Da se nije šalio Burak je dao do znanja u sljedećem postu u kojem je i pokazao novu frizuru, vidno kraću, koja je uz brojne lajkove razočarala nekolicinu njegovih pratiteljica. 

Novi look, u kojem je zadržao bradicu ali se ipak riješio svoje poduže kose, mnogima se učinio smiješan, a neke su i komentirale kako je glumac izgubio svoju seksepilnost

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kısa saç ? - Uzun saç?🥊

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Pronašlo se i nekoliko komentara u pomirljivom tonu. 'Zgodan muškarac je uvijek zgodan, bez obzira na frizuru. Ionako će ti narasti', poručila mu je jedna od korisnica Instagrama. 

Vjerujemo kako ništa manje zgodan nije svojoj supruzi  Fahriye s kojom je u travnju 2019. dobio sinčića, malenog Karana. 

Možda vas zanima Divna je poruka koju je Bali-begu supruga uputila za drugu godišnjicu braka Rubrika Stars Stars

Burak i Fahriye zaljubili su se na snimanju serije "Calikusu" prije gotovo sedam godina, a vjenčali su se 2017. godine u Sait Halim pašinoj vili iz 19. stoljeća. Za njihovo je bajkovito vjenčanje Burak izdvojio i basnoslovan iznos, a poduzeo je i mnoge mjere osiguranja da im poseban dan protekne bez ometanja. Jednom je prilikom glumac rekao da ga je upravo Fahriye uvjerila da prava ljubav zaista postoji.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0