Stars

Bali-beg nerođenom sinu otvorio Instagram i izazvao bijes, optužuju ga da to čini samo da bi zgrnuo još novca

  • Burak Özçivit (33), kod nas poznat po ulozi Bali-bega, u travnju će dobiti sina
  • Supruga Fahriye i on nazvali su sina Karan
  • Nerođenom dječaku otvorili su Instagram profil, a taj potez nije se svidio fanovima

Turski glumac Burak Özçivit (33), kod nas najpoznatiji po ulozi Bali-bega u hit sapunici ''Sulejman Veličanstveni'', samo što nije postao otac. Njemu i njegovoj supruzi Fahriye Evcen (32) u travnju će stići prvo dijete - sin kojem su već odabrali ime Karan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LOVE ❤️

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on

Sin već ima bankovni račun

Od kad se saznalo da popularni par čeka dijete, vijesti o njima pune naslovnice. Prije nekoliko mjeseci glumac je otkrio kako je sinu otvorio bankovni račun na koji je položio više od 2 milijuna kuna i osigurao mu bogatstvo, a već se pričalo kako je Burak zahtjevan suprug svojoj trudnoj ženi. U trudnoći joj je, kako prenose turski mediji, zabranio vožnju automobila i prečesto korištenje mobitela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

"Sve je to zbog love"

Međutim, sve te vijesti ne mogu se usporediti s odjekom najnovije kontroverze. Glumac je ovih dana nerođenoj bebi otvorio Instagram profil. Obožavateljima se to i nije baš svidjelo pa su u komentarima pisali kako je njegov potez bolestan. Glumcu su zamjerili kako na sinu, koji već ima skoro 79 tisuća pratitelja, namjerava zaraditi novce i prikupiti sponzore koji bi plaćali da ih mali Karan reklamira na svom profilu. Ipak, Burak je navodno to napravio kako bi dječaka zaštitio od lažnih profila koje bi ljudi mogli otvarati nakon što se dječak rodi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Norelinna

    Norelinna

    Umoran od stalnih pokušaja gubitka težine? Preporučujem najbolji alat za mršavljenje, pomogao mi je >>>> www.Takeslim.Com