Stars

Zavirili smo u blagdanski uređene domove slavnih

Kako izgleda adventska čarolija u domovima naših i svjetskih poznatih osoba?

Domovi poznatih su dobili blagdansko ruho, a mi smo morali zaviriti u neke od njih! 
 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić Obitelj Vukojević se jako veseli blagdanima
U domu hrvatskog nogometaša Ognjena Vukojevića za božićnu je čaroliju uglavnom zadužena njegova lijepa supruga Andreja koja nam je rekla:  
"Moram reći da nam je to najljepše doba u godini i da stan živne u drugom sjaju i automatski je raspoloženje takvo. Obožavamo kititi bor, obožavamo njegov miris i atmosferu adventa u kući. Uživamo u paljenju svjećica svake nedjelje na adventskom vijencu i svake godine ukrasimo dom i prije samog Badnjaka, što možda i nije baš po običajima, ali jednostavno ne možemo dočekati. Uostalom, i po gradu je sve okićeno tako da smo odlučili i neka bude kod nas.

 | Autor: Andreja voli detalje u crvenoj boji

Obično smo na skijanju za Novu godinu i onda nam je blagdanska atmosfera prekratka ako kitimo baš na Badnjak. Kupujemo svake godine nešto novo pošto mi je sve toliko lijepo i ne mogu odoljeti i onda mi svake godine bor bude sve puniji i jedva stane taj sav nakit i kuglice. Ogi nosi, rasprema, rastvara bor i grane na boru i on ga postavlja na stalak, ali ne sudjeluje baš aktivno u samom kićenju. A naš maleni sin Luka je jako uzbuđen i sve mu se to jako sviđa. Još ne kuži baš o čemu j etočno riječ,  ali vidi sve te lampice i da sve svijetli i to mu je totalno cool". 

 | Autor: Ovako izgleda blagdanski ugođaj u domu Vukojevićevih

 

Zavirili smo i u prekrasan dom obitelji rukometaša Blaženka Lackovića. Iako sve što ima veze s Božićem rade zajedno, obiteljski, vidljiv je ovdje potpis besprijekorne estete, supruge Nikoline

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić Nikolina i Blaženko

 | Autor: Topli ugođaj u domu obitelji Lacković
"Kada je u pitanju kićenje našeg doma, uvijek podjelimo obveze!  Adventski vijenac radimo sami, svi skupa - kao što se i vidi. Volim da nam je vijenac od pravog bora jer odmah nam dom obavije taj lijepi i ugodan miris. Imamo i adventski kalendar koji visi na prozoru, a također i četiri čizmice pa se nadamo da će nam Sveti Nikola nešto donijeti!

 | Autor: Adventski vijenac rade zajedno svi članovi obitelji Lacković

Imamo tradicionalni nakit koji koristimo već godinama, a opet svake godine ubacimo neku novu sitnicu. Posebno volimo miris blagdanskih keksića pa ih pečemo obavezno subotom prije prve adventske nedjelje.
 

I svjetske su face otvorile vrata svog doma i pustile svoje obožavatelje da zavire u njihove magične božićne instalacije. Osim blagdanskih ukrasa, kod njih je u prvom planu i božićna romantika. Tako je pjevačica Britney Spears smontirala pravi mali ljubavno blagdasnki video u zagrljaju svoga dečka, fitness modela Sama Asgharia.

 

 

🎄🎁👠🎄

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)


Ljubav je u prvom planu i pjevačici Mariah Carey. Ova diva ima najljepše božićne pjesme, a pitate li nju, u istoj su kategoriji i njezin dečko, plesač, Bryan Tanaka, te njihovo božićno drvce!
 

 

Trimming our tree! 🎀🎁🎄 #festive 🎉

Objavu dijeli Mariah Carey (@mariahcarey)

Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0