Stars

Zasvirali Olivera na ulici u centru Zagreba, a onda je djevojka počela vrištati kad je vidjela tko ih snima

  • Povratak kući nakon odgledane predstave Nini Badrić je uljepšala izvedba uličnih pjevača 
  • Naša glazbena diva zastala je pored grupe mladih i snimila njihovu izvedbu Oliverove pjesme 'Infiša san u te'
  • Kada su shvatili tko ih snima, mladići nisu mogli sakriti uzbuđenje, a posebno je zanimljiva reakcija jedne djevojke

U centru Zagreba nije rijetkost naići na entuzijaste koje pokazuju svoje glazbeno umijeće. Ipak, nastup uličnih svirača koji su usprkos jesenskoj kišici u večernjim satima sjedili na pločniku nedaleko od Trga bana Josipa Jelačića i uživali u izvedbi pjesme Olivera Dragojevića ‘Infiša san u te’, bio je malo posebniji od drugih. Naime, na grupu mladića i jedne djevojke naišla je pjevačica Nina Badrić kada vraćala kući s predstave 'Predsjednici&ca;' u kazalištu Kerempuh.

Možda vas zanima Drama Nine Badrić! Zbog straha za vlastiti život bila je primorana pozvati policiju Rubrika Stars Stars

''A na putu prema doma vrhunska svirka na cesti'',  napisala je Nina uz video nastupa uličnih svirača koji je objavila na svome Instagram profilu. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Kada je ekipica primijetila da ih snima upravo 48-godišnja pjevačica nisu mogu mogli sakriti uzbuđenje, a posebno je bila emotivna djevojka koja je počela vrištati: Nina, Nina, Nina Badrić!’’. 

Možda vas zanima Nina Badrić pokazala svoju blagovaonicu i dnevni boravak na Hvaru, ljudi su oduševljeni Rubrika Stars Stars

Od uzbuđenja djevojka je ustala i prekrila lice rukama. Raspoložena ekipa očito je bilo oduševljena nenadanom gošćom njihovog nastupa. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Vjerujemo kako se Ninu dojmio javni nastup mladih izvođača, dok pjevačica poput svojih kolega glazbenika i estradnih umjetnika pred publikom nije zapjevala više od pola godine zbog posljedica koronavirusa.

Možda vas zanima Nina i Indira nose dva modela visokih čizama koja će vladati ove zime Rubrika Moda Moda

‘’Situacija je zaista teška jer nitko do nas ne radi, evo sad već osam mjeseci. To je kao da ti je prerezan život od trećeg mjeseca”, rekla je Nina za IN Magazin.

Photo: Instagram/@badrich

Komentari 0