Stars

Žanamari se pohvalila novom i lijepom spavaćom sobom, ali pažnju plijeni nešto drugo

  • Žanamari pohvalila se Valentinovskim poklonom od svog supruga koji je prispio nešto kasnije
  • Radovi na proširenju spavaće sobe napokon su gotovi, a pjevačica je pokazala rezultat
  • No, na fotki pozornost je mnogima ukrala sama pjevačica koja je svoje zanosne obline istaknula 'nude' kompletićem

‘’Moj dragi mi je za ovo Valentinovo odlučio pokloniti ogromnu ‘ormar sobu’ o kakvoj već godinama pričam’, napisala je Žanamari Perčić još početkom godine, a sada je napokon svojim pratiteljima na Instagramu i pokazala rezultat preuređenja. Spavaća soba u domu poznatog para Žanamari i Marija Perčića, spoj je elegancije i jednostavnosti. Pjevačica se odlučila za sivi krevet s uzglavljem nasuprot kojeg se nalaze bijeli ormari s ogledalom, čija je veličina, vjerujemo, prepuštena odabiru 38-godišnje pjevačice. 

Možda vas zanima Žanamari 'puknuo film': Što bih trebala, imati 600 kila i pustiti dlake na nogama??! Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ibiza mode on.

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

U ormaru će sigurno biti mjesta za sve njezine stvarčice, a jedna pratiteljica primijetila je kako je jedna polica ostala prazna

‘’Meni je šok da imaš praznu policu u ormaru’’, komentirala je pratiteljica.

‘’Haha... novi ormar... Maki ima pravo na gornje police’’, našalila se pjevačica na račun svog supruga Marija Perčića. 

Možda vas zanima Jedna super seksi haljina na dvije pjevačice - kojoj bolje stoji? Rubrika Stars Stars

Osim prekrasne sobe u kojoj su prilično upečatljivi detalji poput raskošnog lustera i apstraktnog sunca iznad kreveta, pozornost mnogih najviše je zaokupila Žanamari koja je svoje obline istaknula u 'nude' kompletiću

‘’Znači kako si zgodna!!!! Prštiš od ženstvenosti i profinjenog ženskog seksepila!'', Tako si zgodna. Iako sam žena, oduzela si mi dah’’, ‘’Žena broj jedan’’, ‘’Svijet bez tebe bio prilično bezvrijedan’’, samo su neki od komentara njezinih pratitelja. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Samouvjeren look pjevačice vjerujemo u mnogome ima veze sa zadovoljstvom preuređenjem spavaće sobe. Naime, Žanamari je u jednom od proteklih postova otkrila kako se radi o velikom zahvatu koji bi se sigurno još odgađao godinama da njezin suprug Mario nije preuzeo inicijativu. Pjevačica je ispričala kako je bilo potrebno rušiti zidove, podove i plafone kako bi se dvije sobe spojile u jednu odnosno da bi pjevačica ‘’imala najveću prostoriju u kući za svoju garderobu’’.

No, radovi na novoj spavaćoj sobi oduljili su se zbog epidemije uzrokovane koronavirusom pa je tako Žanamari umjesto za Valentinovo ovaj genijalan poklon prispio nešto kasnije. 

‘’Kad se dogodi svjetska pandemija i obavezna karantena u pola posla... Ovako mi je stan izgledao mjesecima. Prošli tjedan je napokon postavljen pod, a ormari, krevet i luster bi trebali stići u idućih desetak dana! Moj poklon za Valentinovo biti će gotov taman do godišnjice braka. Fingers crossed da bude... Jedva čekam spavati na novom krevetu i pospremiti stvari u nove ormare’’, napisala je pjevačica.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Zaboravi gin! Ovo piće obožavat ćeš ovog ljeta, a osvojit će te i cijenom Rubrika Life&style Life&style

Žanamari Mario vjenčali su se u krugu obitelji i najbližih prijatelja u Makarskoj, 13. lipnja  2014. godine, a sljedeće godine u obitelj je stigla i kćerkica Gabrijela. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0