Stars

Žanamari 'puknuo film': Što bih trebala, imati 600 kila i pustiti dlake na nogama??!

  • Žanamari je uspješna pjevačica, mama i sretno udana supruga, a društvene mreže često koristi kao način komunikacije sa svojim fanovima
  • Nakon napada jednog isfrustriranog hejtera Žanamari je jasno i glasno stala u obranu svog prava da se oblači kako hoće unatoč tome što je mama
  • Mama male Gabi objasnila nam je što je posebno zasmetalo i čini se kao da se radi o kulminaciji nečega što traje godinama

Umorna od diskriminirajućih komentara, a želeći samo biti svoja - jer mi to kao žene imamo pravo u svakom pogledu - naša poznata pjevačica Žanamari Perčić iznenadila je Facebook statusom koji se ponešto razlikuje od ostalih. 
''Ovako: Majka sam i NEĆU se 'obuć'. Sad kad smo to riješili ajmo hejteri odmah se izjasnite da i to primitivizma što imam ovdje odmah poblokiram, pa da se onda mogu u miru i tamo javiti NORMALNOJ ekipi ovdje na fejsu. Peace'', objavila Žanamari na svome Facebook profilu. 
Što je bio povod ljutitoj reakciji uspješne poslovne žene, majke i sretno udane supruge, Žanamari nam je objasnila u telefonskom razgovoru iz kojeg se dalo naslutiti da se radi o napadu na njezinu osobnost

''Majko, obuci se!'' - zar stvarno?!

Naime, objava s fotkom u kojem je zgodna pjevačica, opet uspješno, iskombinirala oversized hoodicu, tenisice i sako, našao se na udaru jednog Facebook korisnika. Iako svi imaju pravo na mišljenje, ovaj hejter vrijeđao je, odnosno osudio način oblačenja pjevačice, posebno u kontekstu mame male djevočice. Komentar "Majko, obuci se" zaista je pretjerano zadirivao u intimu i osobnost jedne žene. I to osobito uspješne, koja niti čime ne daje naslutiti da 'fejla' u nečemu.

Ono što je zasmetalo Žanamari je društveno nametnuta razlika između žena koje su rodile i koje to nisu. 
''Odgajam u slobodnom duhu, a ne u konzervativnom - odnosno što se smije, a što ne smije. Dobro znam kakva sam majka, i to 24 sata na dan. Nitko ne zna koliko drhćem nad svojim djetetom ili što se događa u moja četiri zida'', komentirala je pjevačica.
U tom smislu, istaknula je Žanamari, komentari o odjeći sasvim su nepotrebna i nevažna stavka kao kriterij dobrog majčinstva.

 ''Zbog odijevanja žene često neopravdano osuđuju, bilo dok su mlade i slobodne ili kasnije dok su žene i majke - uvijek se nađe razlog da nam se zalijepe predrasude. Ovo drugo me pogotovo pogađa sada, jer je majčinstvo nešto zbog čega se treba slaviti žena, a ne nešto što ju umanjuje i zbog čega bi se trebala začahuriti i mijenjati svoj karakter i ženstvenost', negoduje zbog isfrustriranih napada Žanamari, i to posebno jer dolaze od muškog spola

Poruka za ljubomorne muškarce

Ne može se oteti dojmu da se ženama puno toga brani, a da su muškarci upravo ti koji su diskriminatorni. Ako su ljubomorni, poručila im je kroz smijeh, mogu se slobodno našminkati, a i navela je primjer svojih muških prijatelja koji ponekad stave make-up ili nose žensku odjeću. ''I super im je!'', kroz smijeh se prisjetila Žanamari. 
Uostalom, sa stavom da nitko nikome ne treba sugerirati kako se ponašati, što sasvim podržavamo, Žanamari, kao osviještena i snažna žena, ne pristaje na kompromise. 
''Što bih se trebala udebljati 600 kg i pustiti dlake na nogama jer sam rodila. Ne! Upravno suprotno – smatram da moram držati do sebe i biti primjer svome djetetu'', poručila je Žanamari. 

Možda vas zanima Žanamari Perčić: "Hejteri ne razumiju da mi samo pomažu i dižu mi publicitet!" Rubrika Stars Stars

Znamo kome Žanamari može zahvaliti za svoje skladne obline

Popularna pjevačica definitivno ima uzor na koji se može ugledati. Fotografija svoje mame koju drži na uokvirenu na komodi, stvarno je razlog velikog ponosa!
''Na svojoj komodi držim fotografiju moje majke iz mladih dana. Proud of my mum. Želim taj isti feeling da ima moje dijete, da bude ponosna što je žena, da drži do sebe i da nikome ne da je stavlja u okove, kalupe i da ju diskriminira zbog spola, godina, bračnog statusa ili toga je li rodila ne'', ustrajna je i iskrena Žanamari, koja je u sretnom braku s Mariom Perčićem od lipnja 2014., a u svibnju 2015. postali su roditelji djevojčice Gabi.

 | Autor:


POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":
 


 

 

Photo: None

Komentari 0