Stars

Zaljubljena Jelena Veljača objavila je fotografiju s dečkom Vitom Turšićem te je otkrila, za njih, važnu novost

  • Scenaristica i aktivistica Jelena Veljača na društvenim mrežama ne skriva koliko je zaljubljena 
  • U rujnu je otkriveno da je već nekoliko mjeseci u vezi s Vitom Turšićem kojeg je upoznala na snimanju podcasta u kojem je ona bila gošća, a Vito voditelj
  • Posljednjom fotografijom na kojoj se par ljubi, Jelena je otkrila i da su počeli živjeti zajedno

Posljednjih mjeseci scenaristica i aktivistica Jelena Veljača ne može sakriti sreću i zaljubljenost, a fotografije sa dečkom Vitom Turšićem često se nađu na njezinom Instagram profilu. Preko društvenih mreža je i potvrdila novu ljubav, a sada je na isti način i otkrila da su se ona i Vito odlučili za novi, veliki korak. 

Možda vas zanima Jelena Veljača uživa u novoj ljubavi i otkriva: "Čekala sam 39 godina" Rubrika Stars Stars

Naime, Jelena je već nekoliko puta objavila fotografiju gdje se ona i Vito ljube, a tako je bilo i ovog puta. Na fotografiji par sjedi na klupi na zagrebačkom Cvjetnom trgu s kavom u rukama te se ljubi, a ispod je Jelena kratko napisala: "Isto kućanstvo." te je stavila emotikona koji namiguje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

U komentarima smo mogli vidjeti kako su Jelenini pratitelji oduševljeni ovom objavom. " Volim kada slika govori tisuću riječi ,a najčešća je ona LJUBAV", "Filmski", "Ljubav, sreća, poštovanje", a jedna pratiteljica je napisala simpatičan komentar kako joj se na prvi tren učinilo da Jelena ljubi predsjednika Zorana Milanovića. 

Možda vas zanima Jelena Veljača progovorila o novom dečku: "Ne vidim zašto bi brak bio isključen" Rubrika Stars Stars

Da je plavokosa 39-godišnjakinja ponovno zaljubljena otkriveno je u rujnu, a tada je par već nekoliko mjeseci bio zajedno. Podsjetimo, kako su se upoznali na snimanju podcasta u kojem je Jelena bila gošća, a Vito je bio u ulozi voditelja. Nedugo nakon prvog susreta dogodila im se ljubav, a zaljubljeni par prvi zajednički Božić dočekat će pod istim krovom.

I samu potvrdu veze, Jelena je dala preko Instagrama. Sredinom rujna je objavila fotografiju nastalu na koncertu Damira Urbana, a i tada je samo jednostavno napisala: " Nije istina ako nije viralno."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0