Stars

Jelena Veljača progovorila o novom dečku: "Ne vidim zašto bi brak bio isključen"

  • Producentica Jelena Veljača prvi je put javno progovorila o novom partneru Viti Turšiću za kojeg je priznala da ju je osvojio već pri prvom susretnu
  • U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju, 39-godišnjakinja je analizirala mogućnost da po treći puta stupi u brak, a taj scenarij nije u potpunosti odbacila
  • "Malo se i bojim svoje spontanosti i impulzivnosti ... kad je prava ljubav u pitanju, na sve sam spremna pa onda ne vidim zašto bi brak bio isključen", otkrila je

Od kada se pojavila na domaćoj javnoj sceni, producentica i spisateljica Jelena Veljača pobuđuje interes svojim ljubavnim životom. Iza nje je nekoliko medijski popraćenih veza te dva probala braka s glumcima Jankom Popovićem Volarićem i Draženom Čučekom.

Ipak, bračni brodolomi nisu poljuljali vjeru ove 39-godišnjakinje u pronalazak ljubavi, pa je tako sredinom rujna javno priznala kako je u novoj vezi. Odabranik njezinog srca je deset godina stariji Vito Turšić, javnosti poznat kao nekadašnji savjetnik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Par se u javnosti prvi put pojavio 9. listopada kada su se u zagrebačkom HNK našli među uzvanicima na predstavljanju nove knjige planetarno popularnog pisca Dana Browna, autora književnog hita 'Da Vincijev kod'. Narednog dana, Vito je svoju odabranicu došao podržati i na promociji njezinog novog književnog uratka, slikovnice 'Princeza Čučkolina'.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Marija Husar Rimac prirodno zanijela u 46. godini: "Trudnoća je dar od Boga" Rubrika Life&style Life&style

Povezanost od prvog trenutka

O novom partneru producentica je javno progovorila u svom razgovoru za Slobodnu Dalmaciju te je priznala kako je za nju to bila ljubav na prvi pogled. "Vito i ja smo od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju, dakle uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav", otkrila je Jelena.

Dodala je kako ju je novi partner osvojio pameću, a opisala ga je kao "briljantno pametnog, utješno iskrenog, nježnog i beskrajno duhovitog."

Podsjetimo, par se upoznao kada je producentica sudjelovala u popularnom Podcastu BizCasting, čiji je Vito svojevremeno bio voditelj. "Nisam znao da će naša veza izazvati toliko zanimanje javnosti. Mogu samo reći kako je istina da smo se upoznali u podcastu. Shvatili smo da imamo dosta tema za razgovor i jedno je vodilo drugome. Sada smo obostrano zaljubljeni", otkrio je trenutačni direktor u tvrtki IDM za Večernji list.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nije istina ako nije viralno a i na najboljem smo koncertu ikad @damir.urban sretan ti rodjendan

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Možda vas zanima Nemoj se vjenčati dok potpuno ne savladaš ove 4 kritične vještine Rubrika Love&Sex Love&Sex

Treća sreća

A hoće li njihova ljubav biti okrunjena i brakom? Sudeći prema Jeleninom odgovoru opcija trećeg braka za nju nije isključena. "Nije to čak pitanje uvjerenja: naprosto, mislim da bi treći brak djelovao pomalo bizarno, kao neki motiv iz sapunice (smijeh). S tim da, moram priznati, malo se i bojim svoje spontanosti i impulzivnosti kad je u pitanju ljubav: toliko me omađija da sam zapravo, kad je prava ljubav u pitanju, na sve spremna, pa onda ne vidim zašto bi brak bio isključen", iskreno je prokomentirala Jelena.

A u razgovoru za Slobodnu napomenula je kako se nada da će joj u tom slučaju treći brak biti i onaj posljednji koji će potrajati do kraja života. "Volim ja i taj urbi et orbi element. Ima u instituciji braka i tom samom činu svakakvog sadržaja: onaj romantični dio me, dakako, i dalje privlači", otkrila je.

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Rog

    Niti si Ti cura, niti je on dečko. A oči Vam izgledaju zastrašujuće. Ne vidim tu ni zrnca radosti.