Life&style

Marija Husar Rimac prirodno zanijela u 46. godini: "Trudnoća je dar od Boga"

  • Nekadašnja Divasica već se gotovo pomirila da će sin Ivan (6) ostati jedinac
  • Marija i surprug Vjeko Rimac s veseljem iščekuju početak 2021. godine, kad je termin poroda
  • Pjevačica je još ranije priznala da je majčinstvo ispunilo njezin život

Zagrebačka pjevačica i nekadašnja članica grupe Divas, Marija Husar Rimac, prirodno je zanijela u 46. godini, objavila je Gloria. Marija i njezin suprug Vjekoslav Rimac (48) u jednom su od najsretnijih razdoblja života, a s nestrepljenjem i veseljem iščekuju početak 2021. godine, kada u njihovu obitelj stiže - dječak.

Možda vas zanima Maja Šuput otkrila je detalje o trudnoći: "Ja sam bila u šoku, a suprug je počeo plakati..." Rubrika Stars Stars

Presretni Marija i Vjekoslav smatraju da je ovo "Dar od Boga", što i ne čudi , obzirom da su se gotovo već pomirili da će njihov sin Ivan (6) ostati jedinac. U razgovoru za Gloriju Marija Husar Rimac bila je jako vesela i sretna, prepuna pozitivne energije i sjala je posebnim sjajem. "Vjerujem da ćete u njezinom intervjuu pronaći utjehu ako žarko želite bebu, a do trudnoće nikako da dođe", rekla je glavna urednica Glorije Alenka Ostrihon.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Marija i Vjekoslav Rimac upoznali su se na tečaju duhovne obnove kod fra Zvjezdana Linića u Samoboru. Vjera i Bog su im od početka bili put koji ih vodi krož život, a zajedno su posjetili i svetište Lourdes u Francuskoj. Vjenčali su se u lipnju 2009. u crkvi Svetog Petra i Pavla pri Franjevačkom samostanu na Gorici u Livnu. "Suprug Vjeko ispunio je moje snove. Kad smo se upoznali imala sam o njemu krivu predožbu, ali me kasnije oduševio" rekla je svojedobno nekadašnja Divasica.

Prije dvije godine Marija Husar Rimac otkrila je kako je radila isključivo na duhovnoj glazbi te kako je majčinstvo ispunilo njezin život. "Ivan je veseo, zaigran, pametan, a Vjeko predivan otac. Naravno da ima težih i lakših perioda, ali bitni su temelji. Naš temelj je i vjera" otkrila je Marija za RTL 2018. 

Možda vas zanima Marija Husar Rimac: "Suprug Vjeko ispunio je sve moje snove" Miss7 miss7

 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0