Stars

Jelena Veljača uživa u novoj ljubavi i otkriva: "Čekala sam 39 godina"

  • Premda su iza nje dva braka, čini se kako je producentica Jelena Veljača pravu ljubav pronašla na pragu četrdesetih
  • "Čekala sam 39 godina", bio je njezin komentar uz fotografiju na kojoj pozira s novim odabranikom svoga srca
  • Vezu s Vitom Turšićem javno je potvrdila prije dva mjeseca

Otkad je sredinom rujna potvrdila kako je u novoj vezi, spisateljica i producentica Jelena Veljača ne libi se na društvenim mrežama pokazati svoju zaljubljenost. Da joj cvjetaju ruže na ljubavnom planu, potvrdila je još jednom objavivši na Instagramu fotografiju sa svojim odabranikom, 49-godišnjim Vitom Turšićem.

Možda vas zanima Ella Dvornik sasvim iskreno progovorila o najvećem izazovu u braku s Charlesom Rubrika Stars Stars

Zajedničku fotografiju popratila je opisom "Kakva kiša?", kojim je dala do znanja kako ni tmurno vrijeme ne remeti njezinu trenutnu sreću. Fotografija je dirnula i Jelenine pratiteljice pa su tako za nju imali samo riječi hvale. "Prelijepi ste, puni romantike i nježnosti", "Baš lijepo zračite", "Meni ste top. I prvi put kad sam vas vidjela, a bome i sad na sličici. Živjela ljubav", "Baš se vidi, ljubav je to!", bili su samo neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod navedene objave.

Možda vas zanima Ljubav je teška! Koliko se udebljaju muškarci, a koliko žene u prvoj godini veze? Rubrika Life&style Life&style

Jedna se Jelenina prijateljica u šalji prokomentirala kako je "lako tako", na što je spisateljica ustanovila da je ovo "čekala 39 godina". A objavu nisu propustile prokomentirati ni poduzetnica Iva Radić i fotografkinja Mara Bratoš koje su ispod fotografije ostavile emotikon srca, potvrđujući kako im je drago što se producentici ponovo osmjehnula ljubavna sreća.

Možda vas zanima Ponovno sam otkrila seks u kasnim tridesetima - evo što je sada drugačije Rubrika Love&Sex Love&Sex

Par se upoznao kada je producentica sudjelovala u popularnom Podcastu BizCasting koji je Vito vodio. 

"Nisam znao da će naša veza izazvati toliko zanimanje javnosti. Mogu samo reći kako je istina da smo se upoznali u podcastu. Shvatili smo da imamo dosta tema za razgovor i jedno je vodilo drugome. Sada smo obostrano zaljubljeni", otkrio je trenutačni direktor u tvrtki IDM za Večernji list.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0