Stars

Voditeljica dnevnika otvorila Instagram i iznenadila nas izdanjima u kakvima je nismo naviknuli vidjeti

  • Romina Knežić neizostavno je lice informativnog programa Nove TV
  • Naviknuli smo je gledati u odmjerenom i profesionalnom izdanju, a sada je Romina pokazala i svoju drugu stranu
  • Voditeljica Dnevnika Nove TV otvorila je Instagram profil i objavila nekoliko zanimljivih fotki

Romina Knežić prilično je odmjerena dok profesionalno obavlja svoj posao u studiju Nove TV. No, pred kamarama staložena i pribrana, voditeljica Dnevnika Nove TV privatno je zabavna i vesela te rado uživa u malim stvarima, a pokazala je to i na svom Instagram profilu kojeg je otvorila tek nedavno. Trenutno Romina ima 400 pratitelja, a među njima su i kolege Andrija Jarak i Renata Končić Minea, Dubravko Šimenc te njezin životni partner, ravnatelj Zagrebačke filharmonije Mirko Boch.

Možda vas zanima Zagrebačka tržnica Dolac sada ima Instagram profil i jako je zanimljiv, pogledaj Rubrika Life&style Life&style

Uz prepoznatljiv osmijeh na prvoj objavljenoj fotografiji Romina pozira uz svoju rođendansku tortu kojom je nedavno proslavila 39. rođendan. Čestitkama su se pridružili njezini pratitelji: ‘’Sretan roćkas od srca. Dnevnik gledam radi tebe, ljepoto’’. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romina Knezic (@rominaknezic) on

Romina je u svojim objavama poručila kako je ''dosta korone'', a svoj profil razvedrila je pomalo luckastim fotkama s putovanja. 

Možda vas zanima Ovih 6 znakova na Instagram profilu otkrit će ti je li netko slobodan ili je u vezi Rubrika Love&Sex Love&Sex
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#dostajekorone

A post shared by Romina Knezic (@rominaknezic) on

Iako na poslu provodi i od 11 sati, Romina je za domaće medije izjavila kako je veseli svaki novi dan u kojem za sebe pronađe barem pola sata, bilo da su to šetnja prirodom, uživanje u omiljenoj slastičarnici uz kolač od čokolade i rogača ili susresti s dragim osobama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romina Knezic (@rominaknezic) on

Romina Knežić novinarsko obrazovanje stekla je u Italiji, zatim je karijeru započela na privatnoj televiziji TeleQuattro gdje je prošla sve faze televizijskog novinarstva, od montaže do vođenja televizijskog magazina. Po povratku iz Italije četiri godine je radila na radiju Rijeka, a 2006. godine zaposlila se u riječkom dopisništvu Nove TV. Zbog voditeljskog angažmana potom se preselila u Zagreb gdje i danas neizostavni dio informativnog programa Nove TV. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romina Knezic (@rominaknezic) on

'Stres i pritisak prohodam. Po putu se to uvijek negdje izgubi. Nije jednostavno, ali uporno okrećem pilu naopako, ne želim shvatiti život preozbiljno. Slobodno vrijeme provodim s djetetom. Uvijek odemo negdje na izlet. U prirodu, na rođendane'', ispričala je jednom prilikom  za tportal.

Voditeljica informativnog programa Nove TV s ruskim odvjetnikom Sergejev Šitovim šest godina je bila u braku u kojemu je dobila kćerkicu Zoyu

Photo: Facebook/Marinela Žitko

Komentari 0