Life&style

Zagrebačka tržnica Dolac sada ima Instagram profil i jako je zanimljiv, pogledaj

  • Jedna od najpoznatijih hrvatskih tržnica, zagrebački Dolac, prvog rujna proslavit će 90 godina svog postojanja
  • Na Instagramu je napravljen profil pod nazivom Dolac1930 koji će na moderan način popularizirati ovo kultno zagrebačko mjesto
  • Kontaktirali smo osnivače, koji zasad žele ostati anonimni, koji su nam otkrili što se točno krije iza ovog profila

Mnogi od nas barem su jednom posjetili zagrebačku tržnicu Dolac koja se nalazi gotovo na glavnom zagrebačkom trgu. Neki svakodnevno idu po svježe namirnice kod 'svojih kumica', dok neki izletnički posjete ovo šareno mjesto. Unatoč brojnim supermarketima, moramo priznati kako nam je ipak i dalje draža dobra stara tržnica. Kako bi se još više populariziralo ovo kultno mjesto, napravljen je zanimljiv Instagram profil pod nazivom dolac1930.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tržnica Dolac (@dolac1930) on

Kontaktirali smo profil sa željom da saznamo tko se krije iza ovog projekta, no oni još neko vrijeme ipak žele ostati anonimni, ali ipak su nam otkrili neke zanimljivosti i što zapravo njihov profil predstavlja. ''S jedne strane projekt je socijalni eksperiment koji ima cilj privući pažnju mladih prema Dolcu na način neočekivanog, modernog njegovog predstavljanja i time utjecati na konzumiranje domaćeg, na razvoj hrvatskih proizvođača i na zdravlje stanovništva''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tržnica Dolac (@dolac1930) on

  Možda vas zanima Zvijezda Instagrama otkrila je kako nastaju njezine savršene fotke koje izgledaju kao iz časopisa Rubrika Life&style Life&style

''S druge strane ovaj projekt je demonstracija kreativne sile, a cilj nam je samim time pokazati moć kvalitetnog pristupanja Instagramu. Smatramo kako se danas na Instagramu rade najefikasnije marketing kampanje.''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tržnica Dolac (@dolac1930) on

Na videima i fotografijama nismo mogli ne primjetiti i neka poznata lica kao što su infleuncerica Paula Sikirić te fitness trener Marko Lončar pa nas je zanimalo kako biraju zaštitna lica, a odgovor je zapravo vrlo jednostavan - radi se o ljudima koji su slobodni od stereotipa i koje ništa neće spriječiti na putu do njihovog cilja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tržnica Dolac (@dolac1930) on

Na profilu zasad postoji devet, zanimljivih i fashion objava u obliku slike ili kratkog videa, a uz svaki stoji i zanimljiv opis. A kako su nam rekli, ovo je tek zagrijavanje i čekaju nas nove stvari. Mi se svakako veselimo vidjeti što nam dolac1930 sprema u budućnosti, a dotad možemo uživati u njihovim storyjima i postojećim objavama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tržnica Dolac (@dolac1930) on

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Emily_Rohu

    Emily_Rohu

    Lagan posao na mreži, pridružite se sada i počnite zarađivati više od 500 USD dnevno. Prošli mjesec zaradio sam i primio 27392 dolara od ovog lakog posla, dajući maksimalno 3 sata dnevno. Izuzetno je jednostavno poslovati i redovito zarađivati od ... prikaži još!