Stars

Viktorija Rađa objavila fotku obitelji - njezina dva dječaka proslavila rođendane

  • Viktorija Đonlić Rađa objavila je preslatku fotografiju svoje obitelji
  • Dvojici sinova, koji su u kratkom razmaku proslavili svoje rođendane, posvetila je predivne riječi
  • U svome stilu zahvalila je i svome suprugu Dini

Viktorija Đonlić Rađa na svome je Instagram profilu objavila fotografiju cijele obitelji s posebnom porukom. Nekadašnja missica i manekenka u braku je s legendom hrvatske košarke, Dinom Radjom, a ponosni su roditelji dvojice dječaka.

Obojica su proslavili svoje rođendane u razmaku od dva dana, a ponosna je mama napravila i preslatku objavu. Pokazala je fotografiju koja je nastala prije nekoliko godina, dok su obojica još bili "mali".

"Ova dva dječaka (moj cijeli smisao života) napunili su 19 i 14 u ova dva dana. Nisu više ovako mali i slatki, ali su predivni likovi i (svaki na svoj način) posebni. Ponosna sam, da se to ne da opisat. Toliko je lako odgajat ovakve male ljude. Slika ima i svježijih, ali meni je ova nekako prirasla srcu. Zahvalna i @ dinoradja , jer taj ne promašuje", napisala je u objavi.

Možda vas zanima Tko je tajanstveni treći kum Petra Graše? Dino Rađa nam je razotkrio Rubrika Stars Stars

Mnogi pratitelji i kolege i kolegice komentirali su fotografiju i poručili da je obitelj sve. Čestitali su rođendan dečkima, ali i mami i ostavili poruke pune ljubavi. Sinovima je Viktorija posvetila i nekoliko storyja, a na jednom je pokazala kako mlađi Niko leži pored nje u krevetu. "I danas opet rodila majka sebi", napisala je preslatku poruku.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Viktorija i Dino vjenčali su se na ljeto 2001. godine, na jahti u blizini otoka Korčule. Roko, njihov prvi sin, rodio se dvije godine kasnije, a drugi, Niko, 2008. godine.

Viktorija i Dino nedavno su još jednom fotografijom proslavili ljubav, i to na vjenčanju Petra Graše i Hane Huljić gdje je Dino bio jedan od trojice Grašinih kumova.

Viktorija je tom prilikom zablistala u crvenom odijelu brenda Krie Design.

Možda vas zanima Viktorija Rađa objavila zanimljivu fotku iz mladosti, ovako je izgledala prije 26 godina Rubrika Stars Stars

Ispod sakoa s predimenzioniranom ružom na ramenu obukla je ružičasti topić. "Ovo za slučaj da me netko nije vidio u crvenom odijelu!", napisala je ispod fotografije.

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0