Stars

Video: Tatjana Jurić skočila u hladnu Krku i spasila svog psića. "Ljubav je to. You jump, I jump."

  • Televizijska i radijska voditeljica Tatjana Jurić iskoristila je slobodan i sunčan dan pa sa svojom ljubimicom, bostonskom terijerkom Jackie otišla na izlet u Skradin
  • Dok je snimala video njena kujica je upala u rijeku Krku
  • Tatjana je brzo reagirala i skočila za njom, a kasnije se javila pratiteljima i opisala iskustvo

"Ja sam se upravo okupala u Krki" govori u videu u Instagram priči zadihana i mokra od glave do pete voditeljica Tatjana Jurić. Naime, Tatjana je bila sa svojom ljubimicom, bostonskom terijerkom Jackie, na izletu na Krki. Taman dok je snimala video okoliša, vidimo Jackicu kako se približava rubu šetnice, a Tatjana ju strogo upozorava: "Ne". Međutim, trenutak kasnije sirota Jackica je u ledenoj vodi. 

Voditeljica je u trenutku reagirala, bacila mobitel, skinula sako i skočila za svojom ljubimicom u hladnu rijeku. Video traje još tri minute, koliko je, kako kaže Tatjana im trebalo da doplivaju do obale. 

Bojana Gregorić objavila šaljivu fotku s probe Plesa sa zvijezdama: "Da je plesati lako, plesao bi svatko!"

"Ekipa u kafiću gleda, ja skačem, ovo je hit"

"Krka je toliko hladna da sam u jednom trenutku mislila da će meni ili Jackici otkazat srce", govori Tatjana u video priči koju je podijelila sa svojim pratiteljima čim je izašla iz vode. Srećom, i ona i kujica, iako smrznute su dobro.

 | Autor: Instagram @tatjanajuric Instagram @tatjanajuric

"Pouka priče: moja Jack je sad već u godinama. Ne vidi dobro i ne čuje dobro i moram je bolje paziti. Moja greška!", zaključila je voditeljica. Tatjana je objavila kolaž videa i fotografija gdje je napisala: "You jump, I jump," poznati citat iz filma Bilježnica. "Mi sezonu kupanja danas - otvorile! Ne preporučujem. 🤭 Al, kakoooo je palaaaaa, bubicaaaaa!", piše voditeljica.

 | Autor: Ispod videa našli su se brojni komentari pratitelja, a među prvima je bio glumac Slavko Sobin koji je napisao: "Ajme ne želim se smijat, ali smijem se", na što mu je Tatjana odgovorila da se i ona smije ali da ju "malo bubrezi bole".  "Draga Tatjana, Krka je jako hladna, dobro ste prošle", Tko se to nama kupao", "Tko nema psa, mislim da ne može shvatiti tu ljubav. A sad topla kupka i čaj. Bit ćete vi okej", poručili su joj pratitelji u komentarima.

 | Autor: Instagram @tatjanajuric Instagram @tatjanajuric

Tatjana završava javljanje riječima "Dobro je sve" i uz molbu policiji da ju ne zaustavljaju, ali u Zagreb se vraća u ručniku! Drago nam je da su obje dobro i nadamo se da su se dobro ugrijale!

Photo: Instagram @tatjanajuric

Komentari 0