Life&style

Tatjana Jurić: Instagram je, budimo realni, čista laž!

Radijska i televizijska voditeljica otkriva nam zašto ne voli shopping, koje joj je godišnje doba najdraže i kakvo vino voli...

Jutro ili večer?

 

Uvijek bih birala večer, nisam jutarnji tip, volim večer kad sve utihne, kad znam da mobitel više neće zvoniti osim ako je ne-daj-Bože-frka, kad sam sve obavila i mogu se opustiti. Ali, sad tijekom ljeta, pa ima li išta ljepše od jutra - kad je isto tako sve mirno, sneno, još nije prevruće... Milina!


Make up ili #nomakeup?

 

Make up... ali da izgleda kao #nomakeup! Žena uvijek treba, makar decentno, držati do sebe. Nisam za tešku šminku, ali lagana podloga, malo maskare i rumenila, nude ruž... Malo, sama zbog sebe.


Instagram ili Facebook?

 

Instagram! FB je postao zaglušujući javni prostor u kojem svatko propagira svoje i često služi prepucavanju. Instagram je, pak, budimo realni, čista laž, al barem je lijepi prozor u svijet. Imaginarni, ali svejedno.. 


Q ili A?

 

Q... jer je povišen, pregledniji i meni automatski sigurniji, a ništa mi nije važnije od tog kad vozim meni drage ljude!


 

 

Aaaaa, pa kako to izabrati! I slatko i slano! Ili još bolje, prvo slano pa slatko. Ustvari, nekad istovremeno! Jooooj...


Pivo ili vino?

 

Vino! Nema dvojbe ovdje! Lagano, pitko, suho bijelo vino.


Torbice ili cipele/tenisice?

 

Imala sam fazu kad bih otišla u shopping - kojega ne volim i kupujem samo kad moram - i svaki bih put, umjesto da kupim to što mi treba, kupila torbu! Tenisice u slobodno vrijeme, a nekad i u poslovnoj kombinaciji, svakako, a cipele - a što je žena bez cipela? Svih oblika, boja i potpetica!


Ljeto ili zima?

 

Ljeto! Rođena sam tijekom zime, ima i ona svojih čari, ali vidi ovo - ljeto, japanke, frčkava kosa, šeširi, slobodno vrijeme, fjaka, obiteljska druženja... Ljeto!


Komedije ili drame?

 

Komedije! Dosta drame!


Kazalište ili kino?

 

Oboje! Kino preko tjedna, kazalište za vikend. A može i obrnuto!


Kovrčava ili ispeglana kosa?

 

Kovrčava! 


 

 

Za gušt vožnje u zavojima - mjenjač.


Dizel ili benzinac?

 

Benzinac. 


Vegas ili New York?

 

Ako već moram birati između ova dva grada, izabrala bih NY! Ali, ako ubacimo još koji u izbor, birala bih treći. Toooooliko divnih mjesta i gradova za doživjeti, teško je birati!

 

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića

Komentari 0